Carp Spirit újdonságok 2021

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Bizonyára a bojlis horgászok nem most hallják először a Carp Spirit márkanevet. A Halcatraz webáruház kínálatában évek óta szerepel széles választékban Carp Spirit horgászfelszerelések tömkelege. Fontosnak tartjuk ezt a brand-et, hiszen kiváló minőségű horgászfelszerelést szívesen értékesítünk. 2021-ben bőven fog forgalomba kerülni újdonság, amit szeretni fogtok Ti is – bojlis horgászat közben. Ezek közül az újdonságok közül szeretnénk bemutatni, ajánlani néhányat. 

  • carp spirit logó

Carp Spirit horgász táskák

Eddig is bővelkedett a Carp Spirit a kiváló minőségű horgász táskák sokszínű választékával. Korábban is a legtöbb horgász talált az igényeinek megfelelő kivitelű és méretű táskát. Magas figyelmet fordítanak a Carp Spirit fejlesztői a magas minőségi követelményeknek. Az ólomtartó táskától kezdve egészen az óriás méretű Carryall táskákig mindent sikerült lefedni. Több napos horgásztúrára egyszerűen be lehet pakolni a Carp Spirit táskákba. Kifejezetten jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. A minőséggel soha nem volt gond! Még sosem találkoztunk hibás cipzárral, vagy szakadt szövettel a fennállásunk során. A pozitív visszajelzések miatt 2021-ben bővíteni fogjuk a szortimentet, ezért minden újdonságot meg fogtok találni a horgász webáruházban. Az egyik legjobb 2021-es Carp Spirit táskánk a merevfalú Carp Spirit bojlis bottáska 3,90 méteres bojlis botokhoz. Korábban nem volt ilyen jó minőségű, megfelelő méretű bojlis botzsák a webáruházban. Felszerelt állapotban elfér benne kettő darab bojlis bot és kettő darab távdobó orsó. Merevfalú kialakítása miatt nem fog benne megsérülni a benne elhelyezett horgászbot.

 

Carp Spirit Blax Bivvy – Horgász sátrak

A bojlis horgász sátrak elengedhetetlen tartozékai a több napos, nomád horgásztúráknak. A kiváló minőségű horgász sátrak lehetővé teszik a komfortos és gondtalan táborozást. A Carp Spirit Blax sátor vázszerkezetére erős és ellenálló 210D PU erősítésű Nylon vízhatlan szövetanyag kerül, amely vízállósági értéke 5 000 mm és minden belső hegesztése hőszigetelt. A legesősebb időben is száraz marad a sátorban elhelyezett horgászcucc. A 2 bordás alumínium szerkezet könnyű, és az elején egy kis rakodóhely is van. Fontos a sátor kiválasztásánál, hogy megfelelő méretű sátrat válassz! A Carp Spirit Blax sátrak közül elérhető 1 illetve 2 személyes változat. Mindkét termékhez elérhető a kínálatunkban téliponyva, ami plusz légréteget képez a sátor és a ponyva között. Ez a légréteg növeli a szigetelést, emellett a pára lecsapódását a minimálisra csökkenti. A Carp Spirit Blax sátrakat már megtalálod a kínálatunkban, 2021-ben az egyik legnagyobb sikertermék lesz a bojlis sátrak között!


Carp Spirit Razor V-Curve és Carp Spirit V-Curve XS pontyozó horog

A Carp Spirit termékpalettáján a Razor horgok már évek óta komoly szerepet töltenek be. Rengeteg bojlis horgász előszeretettel, nagy megelégedettséggel használja a különböző Razor pontyozó horgokat. 2021-ben sem maradunk újdonság nélkül a horgok terén. A Carp Spirit V-Curve 2 éves tervezés, termékfejlesztés és tesztelés eredménye. Így jött létre ez a tökéletes pontyozó horog. Feltűnően egyedi, de közelebbről nézve olyan jellemzőket látunk rajta, amelyek már megvoltak a bevált Razor Point termékcsaládban is. Azonnal felismerhető jellegzetes ‘V’ alakjáról a horogíven, ez a megoldás jelentősen csökkenti a horog elmozdulását. A húzóerő teljes egészében a horog öblének közepére összpontosul, kevesebb halunk akad le fárasztás közben. Az ultraszéles öböl, a rövid szár és a befelé forduló horoghegy hihetetlenül hatékony akasztást tesz lehetővé. Bármilyen anyagú előkén használható különféle bojlis szerelékkel. A Carp Spirit V-Curve XS horog vastagabb drótból készül, amitől 30 %-kal erősebb. Tökéletes horog nagy pontyokra, amurokra vagy akadós terepen való horgászatra.


Carp Spirit bojliroller

A különböző házi készítésű bojlik népszerű kellékei a nagyponty horgászok körében. Egyre több horgász esküszik a saját receptjére, amibe prémium minőségű alapanyagokat használ fel. Az eredmény nem marad el, hiszen jó minőségű alapanyag = jó minőségű bojli. Mit sem ér a kiváló bojli tészta, ha nincs mivel golyóra formázni. A Carp Spirit bojlirollerek segítégével egységes méretű, kiváló szerkezetű golyók készíthetők. A Carp Spirit bojli roller strapabíró műanyagból készült, kézre álló markolattal és csúszásmentes talpakkal szerelt. Használatukkal tökéletesen egyforma bojlikat készíthetünk és méretüknek köszönhetően nagy mennyiségű bojli elkészítése is rövid idő alatt megoldható. 


Carp Spirit mérleg

A 2021-es Carp Spirit újdonságok közül nem hagyhatjuk ki a Reuben Heaton közreműködésével tervezett és fejlesztett Carp Spirit óriás méretű horgász mérleget. Nagyméretű rozsdamentes kampóval és füllel rendelkezik, amivel bármit meg lehet mérni! Praktikus szövet táskában kerül forgalomba, így a tárolása sem okoz gondot. 

Bízunk benne, hogy a 2021-es évben sokan kilátogattok a vízpartra és eredményesen fogásokról tudtok beszámolni. A Carp Spirit horgászfelszerelések a lehetőséget megadják a sikeres horgászathoz. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában mindent megtaláltok a megvalósításhoz.