Angol stílusú botok - Feeder

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Preston Feeder és Shimano Commercial Feeder botok

A Halcatraz online horgász webáruház kínálatában a legnépszerűbb feeder horgász kellékek is megtalálhatóak. A Preston és a Shimano termékek világszerte ismertek a finomszerelékes horgászok körében kimagasló minőségük miatt. A Shimano és a Preston is a világ egyik legnagyobb horgászcikk-gyártó vállalatává nőtte ki magát. Az angol horgászcuccok között a Preston kifejezetten népszerű. Illetve a Shimano Commercial széria sem ismeretlen a nagyvilágban.

Nézzük meg tehát őket kicsit tüzetesebben!

A Preston feeder és a Shimano Commercial horgászbotok azoknak a feeder horgászoknak ajánlott, akik kedvelik az angol stílusú, vagy lágyabb botokat. A botok széles méretskálával rendelkeznek, de nem távdobásra ajánljuk őket. Igazán akkor érdemes ezeket a botokat vásárolni, ha 30-40 méterre horgászunk. Minden fárasztás igazi élmény, még egy keszeg esetében is. Termékeik megvásárlásával a vevő garanciát kap a minőségre is. Igen, elismerik, hogy drágábbak a termékeik, mert meggyőződésük, hogy ár/érték arányban a vevő náluk a legjobbat kapja.

A legnépszerűbb horgászmódszer a 2020-as évek elején, Magyarországon a feeder botos technika. Ez a finomszerelékes fenekező módszer a szigetországból, Angliából indult világhódító útjára. Sikere a technika és a végszerelékek egyszerűségében rejlik. Hatalmas marketingtámogatást is kapott, de valóban egy remek módszerről és botokról van szó.

Preston Innovations feeder botok

A horgászat eredményessége a sok és pontos dobáson és a gyorsan bontó etetőanyagokon múlik. Lényegesen finomabb a végszerelék, is mint az átlag fenekező horgászatnál. Annyira tökéletes feeder botokat terveztek, hogy a horgászversenyek állandó szereplőivé váltak. Szinte mindegy melyik európai ország horgászversenyére látogatunk, a Peston Innovations feeder botjaival nagy valószínűséggel találkozni fogunk.

A Preston Innovations bátran használ a fejlesztési során új anyagokat, használja például a gyűrű gyártók legújabb fejlesztéseit. Ezért érezhetjük gyakran, hogy mindig a konkurensek előtt járnak, és valóban saját stílust hoztak létre a horgászbot gyártásban. Ez az, ami mindig megkülönbözteti a konkurens cégektől.
A választékunkban szereplő Preston Innovations Competition Pro széria egy igazi verseny feederbot. Ezt nem a neve miatt mondom, ezt a botot valóban versenyekre tervezték. A bot titka a dobáshoz szükséges feszesség és a fárasztáshoz nélkülözhetetlen lágyság tökéletes arányában rejlik. A pontos dobások kivitelezéséhez szükség van a feederbot feszességére, a tökéletes és pontos dobás kivezetéséhez. De a túl erős gerinc miatt veszíthetünk a part közeli fárasztások közben. Ezért fontos kiemelni a bot lágyságát a fárasztások alkalmával, mely igazi angolos, jól húzható pálca.

Természetesen a botok anyagválasztása lehetővé teszi a szemnek nagyon tetszetős extra vékony bottest kialakítását. A bot lágysága pedig a legvéknyabb horogelőkék használatát is lehetővé teszi. A Preston Innovations botokhoz hozzátartozik a visszafogott, elegáns dizájn, mely egyértelműen tovább növeli a minőségi érzetünket. Minden feederhorgász figyelmébe ajánljuk a Preston Innovations feeder botjait, akik szeretik az angol típusú botokat. Azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség tekintetében. A legjobb anyagok felhasználásával egy tökéletes versenyzésre alkalmas könnyű feeder botot keresnek.

Shimano Feeder Botok

A Shimano Force Master Commercial Feeder botok nem csak az árukkal, hanem a Shimano márkától megszokott minőséggel hívják fel a feeder horgászok figyelmét. Ebben az árkategóriában a commercial botok megfelelő erőt és gerincet biztosítanak a pontos dobásokhoz és az akasztásokhoz. Ez a bot sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít a felhasználók számára. És hasonlóképp a Preston botokhoz, 30-40 méteres gyors pecákhoz tökéletes lehet.
A bottest XT-40-es karbon anyag felhasználásával készül, amely rendkívül könnyű ez által remek fárasztási élményt nyújt. Lehet szó pontyról, keszegről vagy kárászról ezzel a bottal élmény a horgászatuk kompakt mérete miatt.

A BeastMaster Commercial botok az ultra vékony HPC60 nagynyomású carbon és bioszálak felhasználásával készültek. Gyönyörűen tervezett bottest és FUJI vezetőgyűrűk jellemzik. Pihekönnyű súlya és finom érzékenysége biztosan felkelti minden finom szerelékes horgász figyelmét.

A Shimano 2017-es újdonsága a Speed Master AX Commercial Feeder botcsalád, amely a finomszerelékes horgászokat célozza meg. A botcsalád picker, feeder illetve float botokból áll, amelyek agresszív akcióval rendelkeznek. A bottest HPC100-as karbonból és Biofibre ötvözetéből áll. A speciális nano bevonatnak köszönhetően még ellenállóbbá váltak a külső behatások ellen. A bottesten Fuji Alconite gyűrűsor fut végig, amely hozza a tőle megszokott minőséget.

Ha finom és lágy botot keresel, szereted az angol stílust, akkor a két márka botjait bátran ajánljuk! Biztosan lesz olyan, amivel minden szempontból elégedett leszel!