A bajnok csak a legkiválóbb felszereléseket használja

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Leleplezzük a titkot. Igen, jól látjátok!

Ő Bodó Richárd válogatott kézilabdázó, aki idén a MOL Pick Szeged színeiben a 2018-as magyar bajnoki csapat bal-átlövője.

És vajon, miért adja Csabának az egyik mezét? 

Bizonyára nem sokan tudják még, de Richárd nem csak eredményes élsportoló, de szabad idejében elkötelezett horgász is!

  • Bodó Richárd2

Miért érdekes ez a barátainknak, vásárlóinknak?

Mert egy élsportoló megszokta és tudja, hogy kiváló eredményeket csakis a legjobb eszközök használatával lehet elérni. Legyen szó a legjobb edzőről vagy erőnlétet fejlesztő eszközökről.

Éppen ezért Richárdnak az is fontos, hogy a szabadideje eltöltésekor is a legjobb minőségű eszközöket használja. Hiszen csakis úgy lehet élménydús, eredményes és nyugodt az a pár horgászatra fordított óra a szigorú időbeosztásában.

Így talált rá a Halcatraz Horgászcentrum által forgalmazott világviszonylatban is a legjobbak között lévő horgászfelszerelésekre. És ebből született meg egy együttműködés Richárd és a Halcatraz között.

Hiteles emberektől a horgászfelszerelésekről

A horgászfelszerelések és horgászati kellékek, kiegészítők piaca nagyon telített. Kisebb és nagyobb márkák jelentetnek meg újabb és újabb fejlesztéseket.
A horgászok alig győzik kapkodni a fejüket, alighogy elgondolkoznak az egyik termék hatékonyságán máris jön a következő.

Ilyenkor mit tesz a tapasztalt, tudatos horgász?

A társaihoz fordul és megnézi, kinek mi vált be, hol használta és milyen fogásokat produkált az adott horgász eszköz.

Azonban nagyon meg kell válogatni azokat az sporttársakat is, akiknek a véleményét mérvadónak tekintjük. 

Mi, többek között Bodó Richárd mellé tesszük le a voksunkat.

Sokakban felmerülhet a kérdés: De vajon miért? Hiszen Richárd elsősorban kézilabdázó!

Nos, éppen ez az oka, hogy megbízunk benne!

  • Bodó Richárd

Richárd elsősorban élményhorgász

Megyénk szülötte egyelőre hobbi-szerűen horgászik ( reméljük előbb utóbb horgászversenyeken is láthatjuk).

Ezt azért tartjuk fontosnak, mert így ő pontosan ugyanolyan problémákkal és nehézségekkel kerül szembe vagy hasonló pozitív tapasztalatokat szerez a horgászfelszerelések, horgász kellékek használata során, mint bármely horgásztársunk. Nincs gyártói szponzorációja, sem termékfejlesztési jártassága, így tud igazán HITELES maradni. 

Biztosak lehetünk benne, hogy a valódi, horgászatai során szerzett tapasztalataiból származó véleményét fogja elmondani, köntörfalazás és mellébeszélés nélkül. 

Ki lehetne tehát hitelesebb, mint egy olyan élsportoló, aki ismeri és egyetért cégfilozófiánkkal, és a horgászat iránti elkötelezett szenvedélye megkérdőjelezhetetlen?


Richárd, üdvözlünk köreinkben és várjuk véleményeidet, segítő hozzászólásaidat magunk és a többi horgász-társunk nevében!