SUBMERGE vezetőzsinór

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Ismételten csak a FOX, hiszen a horgász márkák közül magasan a legjobb, ahogyan a minőségben, úgy a designban is. Cikkemben egy ólommentes zsinórról van szó, amely tökéletesen hasznosítható azokon a helyeken, ahol tilos ólmot használni.


Itt az új SUBMERGE vezetőzsinór, amely egy szőtt és fonott zsineg.


30 és 45 lb-s változatban készül, a 30lb-s változat valószínűleg elegendő a hazánkban fellelhető tavakba, viszont az erősebb sodrású folyókhoz inkább az erősebbet ajánlom. 

Két színben kapható, kavics-barna és zöld árnyalatban. A színt attól függően választhatjuk ki, hogy milyen vízen tervezzük a horgászatot. A cél, hogy minél jobban beleolvadjon a környezetbe és azonosuljon a természet színeihez. Ahogyan korábban már említettem, ólommentes tehát tökéletesen alkalmazkodik azokhoz a területekhez, ahol tilos ólmot használni.

A zsinór nagyon hajlékony, tehát jól követi az aljzat egyenetlenségeit. Esetlegesen, ha a felszín hepe-hupás, akkor ez a zsinór lesz a tökéletes választás.

Maga az anyag Wolframmal van impregnálva, ami azt nehézzé teszi, így garantált, hogy nem fog felemelkedni a tó fenekéről.


Ez a zsinór tökéletes választás lehet hazai vizeink mindegyikébe, a FOX ismét nem okozott csalódást! Ezt a zsineget bátran használhatjuk, hiszen strapabíró anyagból készült. Egy jó zsinór megkönnyíti a horgászatot, ezért csak ajánlani tudom a SUBMERGE vezetőzsinórt a gondmentes horgászatért.