A Horgász Show

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Egy show, amely teljes egészében magába foglal mindent, ami érinthet vagy érdekelhet egy horgászt vagy egy horgászat után érdeklődőt. Több napon át, számtalan kiállítóval és sztárvendéggel várják az kíváncsiskodókat, Budapest szívében, a város legnagyobb rendezvényközpontjába a Symarendezvénycsarnokban, október 25-27-ig.

A rendezők gondoskodtak róla, hogy egyetlen látogató se unatkozzon, aki ellátogat a három nap egyikén (vagy mindegyikén) a kiállításra, ugyanis számos izgalmas és lebilincselő programot kínálnak.

Számtalan előadás, termékbemutató, nyereményjáték, élménybeszámoló és közönségtalálkozó szerepel a színesebbnél színesebb programok között.  A családosoknak sem kell aggódni, akik kis gyermekkel érkeznek, ugyanis kifejezetten a gyerkőcök számára kialakított gyermekfoglalkoztató is lesz a helyszínen. Így míg a szülők kikapcsolódnak, a gyerekek is elfoglalhatják magukat. 

A kiállításon több mint ötven különböző márkát bemutató cég is képviselteti magát. Hogy csak néhányat említsek a jobbnál jobb cégek közül, példának okáért megjelenik az ABSF, a Trinexus Aqua Hajósboltok, a Big Carp és a Carpworld is.

Az expo sztárvendégekből sem szűkölködik, ugyanis a rendezők belőlük is bőven „bevásároltak”, csakhogy ténylegesen kielégítsék minden látogató igényét.

Akit elsősorban megemlítenék a neves előadók közül, az Christian Schlott. Gyermekkora óta legnagyobb szenvedélye és hivatása a horgászat, de 1983 óta maradék nélkül a pontyhorgászat szerelmese lett. Azóta főként bojlival horgászik, arra esküszik, mivel célja a nagy pontyok kifogása. Ez alatt az idő alatt 57 darab 20 kg feletti pontyot, és 8 db 25 kg felettit sikerült a horogra akasztania, ráadásul mindezt kamerájával is rögzítette. A legnagyobb tükörponty 31,20 kg volt, a legnagyobb pikkelyes 32,10. Pár évvel ezelőtt fedezte fel újabb szenvedélyét, a nagy harcsákra való horgászatot finom felszereléssel. Szakterülete a pontyhorgászat és ahhoz szerelékek készítése, a bojli receptek összeállítása. 

Másodjára pedig, az nem más, mint Csörgő Tamás az Imperial Baits magyarországi kizárólagos forgalmazója, az Imperial Baits Hungary tulajdonosa.

Gyermekkora óta horgászik, igen hamar megismerkedett a bojlizással, amelyet azóta tökélyre fejlesztett. Számos versenyen ért el dobogós helyezést. Számtalan vizen kipróbálta már tudását, tehetségét, így több mint 15 tavon fogott 20 kiló feletti, kapitális pontyot. Nevéhez fűződik jó néhány verseny sikeres megrendezése, így például I-V. Imperial Baits Kupa, I-III. Max Nollert Kupa, valamint az Imperial Baits – PV TV Kupa is. Rendszeres szakírója a Sikeres Sporthorgász magazinnak.

Büszke rá, hogy a világ egyik legjobb csalijának tesztelésében vehet részt nap, mint nap és jó szívvel ajánlhatja azt minden Imperial Baits termékkel horgászó számára, hiszen itt nincs csalódás, Catch the Big one out!

Velük és még számos hírességgel találkozhatnak még, akik szívesen adnak néhány jó tanácsot, bemutatják a saját termékeiket vagy csupán csak megosztják a sok éves tapasztalataikat.

Ízelítőnek remélhetőleg elég volt ennyi és sikerült mindenki figyelmét felkeltenem erre a páratlan programra, amely egy életre szóló élmény adhat azoknak, akik veszik a fáradságot és meglátogatják ezt a nívós rendezvényt.