Horgász szimulátorok a Horgász Show-n!

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Október 25-27-én nem lesz szükség remek hullámokra és időjárásra álmaink halának kifogására. Egy horgász szimulátornak köszönhetően megkapjuk a kifogásuk élményének lehetőségét.

A Syma csarnokban megrendezett Horgász Show minden évben vízi tevékenységek kipróbálásra kalauzol el bennünket, kizárólag száraz területeken. A hatás és a szimuláció azonban lenyűgöző: a Scatri szimulátorok technikai fejlettsége olyan méreteket öltött, aminek köszönhetően tényleg a vízparton érezhetjük magunkat, és átélhetjük álmainkat, legyen szó a legkisebb ponty vagy egy hatalmas cápa kifogásáról.

A kisebb, nyugodtabb környezettel bíró édesvízi halak horgászásának átélésére a PV TV standjának szimulátorai szolgáltatnak lehetőséget, míg a tengervizekben élő, nagyobb felszerelést és erőfeszítést is igénybe vevő halak leküzdésére a Scatri szimulátorok hivatottak. A szimulátorok lehetőségeihez mérten tesztelhetjük tűrőképességünk határait, valamint akár saját felszerelésünk helytállását is kipróbálhatjuk, a gépekhez csatlakoztatva. Természetesen nem csak szórakozás céljából épültek fel ezek a gépek, az éles helyzetekben történő balesetek elkerülése érdekében kiváló gyakorlási lehetőséget nyújtanak, segítségükkel megismerhetjük saját korlátainkat. 

A Horgász Show érdekességei nem merülnek ki a szimulátorok kipróbálásában. Sok vendéggel büszkélkedhet majd a rendezvény. Kiváló versenyhorgászokkal ismerkedhetünk meg, többek között Benzár Zsoltal és Christian Schlott-al, akiknek bátran kikérhetjük a véleményét. A rendezvényen a Sonik márkanév keretein belül minőségi horgászbotokkal ismerkedhetünk meg, a Stég Product cég pedig a legkiválóbb csali gyártó cég lévén, készséggel mutatja be nekünk a legalkalmasabb csalogató eszközöket.