Technikai vívmányok védelme a vízparton

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A vízparti tevékenységeknek, legyen az horgászat vagy egyszerű nyaralás elengedhetetlen kellékei lettek a modern technika vívmányai, melyeket védenünk kell az esetleges balesetektől. Elektromos berendezéseink védelmére a Pelican márkanév nyújt megbízható termékeket.

A közel negyven éves márkanév nem csak kora miatt, de a vásárlók elégedettségének mutatói miatt is tiszteletre méltó. Titka abban rejlik, hogy termékeiket az élet számos területén fellelhetjük, de a minket érintő 

probléma leginkább a víztől való védelem. 

A laptopok, notebookok még nem túl rég útitársaink bárhová megyünk, de mára már egy lépést sem tudunk tenni nélkülük. A környezeti hatások viszont nem változtak és az elektromos berendezések vízzel való kapcsolata sem, ezért ajánlatos egy pillantást vetni a 1090 HardBack típusú notebook tokra. Különleges belső kialakításának köszönhetően méretre szabhatjuk a tároló kapacitását, ez a tok belsejében lévő, kivehető szivacsos négyzeteknek köszönhető. A készülék stabilitása miatt nem kell aggódnunk; bármilyen kialakított méretben tökéletesen passzolni fog a notebookra, mely a tokba való behelyezés után szinte teljes védelmet kap a környezeti elemekkel szemben.  

A laptopoknál csak a mobiltelefonok örvendenek nagyobb népszerűségnek, hiszen méretük miatt könnyebben hordozhatóak és lassan már mindent képesek elvégezni, amit egy számítógép is. Az i1015 Micro-Case elnevezésű, főleg iPhone-ra kialakított tok szintén vízálló, de az előbb bemutatott termékkel ellentétben nem nagy vízmennyiség tolerálására tervezték, így ha vízbe ejtjük, nem biztos, hogy életben marad kedvenc telefonunk. Előnyt jelent viszont hogy a tok por, nyomás és ütésálló is egyben és ára 5-6 ezer forint körül mozog, ami igazán nem nagy ár a védelemért.