Elsöprő sikerek a horgászatban

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Hazánk horgász válogatottjai meghódították a világot! Két arany és egy ezüstérmet szereztek a fiatalok Franciaországban július 27-28-án megrendezett utánpótlás világbajnokságon.

A tavalyi szlovéniai világbajnokságon szerzett sikerek után, ismételten kiemelkedő teljesítménnyel rukkoltak elő büszkeségeink. A tavalyi évben ugyanis az U14-ben egyéni és csapat aranyérmet, egyéni ezüstérmet, az U23-ban pedig csapat arany és egyéni ezüstérmet zsebeltek be.

Mindezek után, újabb lendületet véve, hasonlóan a tavalyi teljesítményhez, idén is kimagasló teljesítménnyel foglalták el a dobogó első és második helyét.

Az U14-es korosztályban Bakó Péter - 3 ponttal - egyéni aranyérmet nyert, így világbajnok lett.
A Bakó Péter, Szabácsik Péter, Sziklai Dominik, Szaniszló Máté összetételű, Martin Gábor szövetségi kapitány vezette, ifjúsági csapatunk a francia csapat után a 2. helyen végzett, ezüstérmes lett.

Az U23-as korosztályban a Timár Szabolcs szövetségi kapitány vezette Hipszki Róbert, Varga László, Kaló Zoltán, Herceg Dániel, Bagó László összetételű csapatunk, megelőzve Angliát és Németországot, világbajnok, aranyérmes lett.

A sikerek magukért beszélnek, ugyanis a srácok kimagasló teljesítményével Magyarország beírhatta magát a horgászat történelmébe. A két aranyérmes és egy ezüstérmes helyezés ismét bebizonyította, hogy ifjúsági horgász válogatottjainkat joggal nevezhetjük a világ legjobbjainak.