ICC Tripod mérlegelő állvány

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A horgászat akkor mondható igazán sikeresnek, ha egy szép és termetes állattal a hónunk alatt térhetünk haza, hogy abból igazán ízletes ebéd kerüljön az asztalra. Na, de mekkora is az a méret, amit már termetesnek mondhatunk? És pontosan mennyi is az annyi? Annak érdekében, hogy pontosan lemérhessük a zsákmányt, most bemutatok egy erre tökéletesen alkalmas eszközt, az ICC Tripod mérlegelő állványt.

Az ICC Tripod mérlegelő állvány egy rendkívül stabil, háromlábú szerkezet. Zömében alumíniumból, valamint rozsdamentes inox alkatrészek felhasználásával készült. Könnyedén helyt áll a nagyobb terhelésnek is, ami azt jelenti, hogy akár 100kg-ot is elbír, ami leginkább a fent említett fém alkatrészeknek köszönhető.

Ebből adódóan a békés, könnyebben kezelhető halak mellett akár a nagyméretű egyedek,  - legyen szó harcsáról vagy pontyról - is könnyedén lemérhetőek.

Éppen ezért, minden valamire való horgász számára egy igen hasznos kellék lehet, de legfőképpen azoknak ajánlanám, akik pontosan és kényelmesen szeretnék lemérni a kifogott zsákmány tömegét. Ugyanakkor nagy segítséget nyújthat akár egy horgászverseny lebonyolítása során is, hiszen ott valóban fontos lehet a pontos érték megadása.

Akik adnak a jó megjelenésre és a külsőségekre egyaránt, azok is elégedettek lehetnek, hiszen a termék igényes, ráadásul vízhatlan csomagolásban érkezik.

A mérlegelő állvány lábainak hossza 1530 mm, súlya pedig 1735 g. Könnyen kezelhető, és tisztántartható, valamint könnyű súlyának köszönhetően nem okoz gondot a szállítás sem.