IHP Carp Company ICC Premium alkonykapcsolós bója

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Az IHP Carp Company által készített minőségi bójákat különböző színű világítófejjel látták el, melyek piros, sárga, kék és zöld színben működnek. A bóját 1 méteres, sekélyes vízben is használhatjuk, sőt, a 6,25 méteres vizeknél sem okoz problémát. Az igazán praktikus és egyszerű csatlakozóknak köszönhetően könnyedén tudjuk növelni vagy csökkenteni a hosszát a vízoszlop magasságától függően akár 25 cm-es finombeállítással. Miután a bóját összeszereltük minden egyes alkotóeleme, amely a víz alatt található, fekete színű, ezért maximálisan beleolvad a víz alatt található környezetbe, viszont a számunkra a vízből kilátszó rész rendkívül jól látható, köszönhetően a 3M fényvisszaverős csíkozásnak és a világítófejnek egyaránt.  

A végükön található egy alkonykapcsolós teljesen vízhatlan világítófe, amely magától bekapcsol, miután sötétedést érzékel, nappal pedig ugyanúgy kikapcsolja magát. Maga a fejben lévő LED 2db AA 1,5V ceruza elemmel működik, és akár 500-600 órás használatra is alkalmas, bár ez a belehelyezett elemek minőségétől is függ. A vízmentességről a bójatestekbe helyezett gumidugók gondoskodnak, melyek a toldó csöveknek biztosítanak légkamrákat. A bója talp kialakítása sem hétköznapi, mivel semmilyen akadály (csavarok, fém karikák) nincs a zsinór előtt, ezáltal meglehetősen könnyebben csúszik fel a zsinór a bójatesten. A talpak méretezésénél kis mennyiségű ólmot is felhasználtak. Nem kell félnünk, hogy attól sem, hogy eltörjük a bójákat, ugyanis a terméket hordtáskában kapjuk meg, melyek vízlepergető tulajdonsággal rendelkeznek. 

Méret: 1 fm – 6,25 fm 

 

A bója alkotóelemei a következők:

  • 1 db kisméretű 1,6 kg-os matt feketére szinterezett ólom öntvény - talp csatlakozóval
  • 1 db 25 mm átmérőjű 100 cm-es felső bójatest fényvisszaverő csíkozással ellátva, valamint1db alkonykapcsolós világítófej
  • 4 db 16 mm átmérőjű 100 cm-es toldó
  • 1 db 16 mm átmérőjű 75 cm-es toldó
  • 1 db 16 mm átmérőjű 50 cm-es toldó
  • 1 db igényes vízlepergetős hordtáska