Több napos horgászat

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Minden horgász életében eljön az a pillanat, amikor egy több napos horgászatra vállalkozik. Általában egy jó kedélyű, vidám társaság tagjaként indulunk neki ennek a kalandnak. 

Felmerül a kérdés, hogy mit is vigyünk egy ilyen típusú horgászatra.A horgászfelszerelésünk mellett, ami a botokat, horgokat, szákot, etetőanyagokat, csalikat stb… tartalmaz, gondoskodnunk kell a „szállásról” is.

A jó sátor kiválasztása igen nagy szerepet játszik, hiszen oda kell figyelnünk, hogy kényelmes és tágas legyen, továbbá megfelelő védelmet nyújtson a bogarak és szúnyogok ellen. Szükségünk van még egy hálózsákra, illetve ha nem szeretnénk a földön aludni, akkor használhatunk külön a horgászoknak kifejlesztett ágyat. A FOX márka több olyan ágyat is kifejlesztett, ami teljes mértékben kielégíti igényeinket.

A FOX FLATLINER bedchair pontyozó ágy, mely akár több napos használat során ugyanolyan kényelmes, mint az első este. A fejrész állítható, így akár egy síkba állíthatjuk az ágy többi részével, vagy akár meg is emelhetjük azt. A hat láb hossza állítható, illetve a talprészek 360 fokban forgathatóak, így az egyenetlen talajon is stabil fekhelyet alakíthatunk ki magunknak. A fekvőfelületen egy 50 mm vastagságú hab matrac található, ami megadja számunkra a kellő kényelmet. Acélból készült váz, 208x94x40 cm felület és a 12,9 kg súly, és 90x94x34 cm szállítási méret jellemzi még az ágyat. 

Az asztalnál a megfelelő választás a FOX ROYALE SESSION TABLE XL, amely alkalmas étkezésre és csalizásra egyaránt. A 80x60 cm nagy teherbírású felülete elég nagy akár két ember számára is. Állítható lábának köszönhetően 42-55 cm körül is lehet a magassága, továbbá tökéletes stabilitást nyújt akár egyenetlen talajon is.Tartozékként találhatunk egy táskát, amiben könnyen és kényelmesen szállíthatjuk.

A Fox a székek megtervezésénél is tökéletes munkát végeztek. Az egyszerűbb székektől a karfás és a fotelekhez hasonló kényelemmel rendelkező ülőalkalmatosságokig mindent megtalálunk. A FOX WARRIOR ARM CHAIR pontyozó szék az egyik legkényelmesebbnek mondható, hiszen az ülő felülete és a hát támasza párnásított. Könnyű és erős fémvázzal, karfával, teleszkópos lábbal és állítható talprésszel rendelkező, 128 kg teherbírású ülőhely lehet a miénk, ha ezt a márkát válasszuk.

Az előbbiekben felsoroltak segítik, hogy a horgászat alatt is meg legyen a kényelmünk, és hogy a horgászat végeztével kipihenten térjünk haza.