Nyári horgásztábor

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A nyár beköszöntével, a diákok hirtelen elnyert szabadságát mi köthetné le jobban, mint a barátokkal szervezett táborok? A horgászat kis szerelmeseinek is akad program bőven országunk határain belül, a lelkes fiatalok a legjobb minőségű vizeken próbálhatják ki meglévő, vagy fejlődésben lévő tudásukat.

A 8-14 éves gyerekek számára leginkább ajánlatos tábor a Tisza tavi horgásztábor, mely a Poroszlói Ökocentrumban kerül megrendezésre. A tábor egy héten keresztül tart, július 15-től 21-éig. A program tervezete a következőképpen néz ki:


HÉTFŐ:


Érkezés, ismerkedés, a tábor programjának megismerése. A gyerekek előadások keretein belül tanulják meg a horgász szerelékek összeállítását, horgok, kötések, zsinórok, horgász kellékek használatát. Megtörténik az első horgászat spicc bottal a Tisza-tavon.


KEDD:


Horgászat a partról békés halakra, az előadások alkalmával megtanulunk békés halakra horgászni különböző módszerekkel. Csónaktúra (természeti látványosságok megtekintése, a Tó madárvilágának megismerése)


SZERDA:


Tiszavirág ártéri sétaút megtekintése, előadás: a rabló halak horgászatáról, eszközeiről, csónakos horgászat természetes és mesterséges csalikkal.


CSÜTÖRTÖK:


Ébresztés után hajnali parti horgászat, reggeli a vízparton, előadás: a Tisza élővilága, halfaunája, fürdés a szabad strandon, fagyizás, kikapcsolódás vacsora, majd kerékpártúra


PÉNTEK:


Négytusa horgász záróverseny


SZOMBAT:


Csónaktúra a Tisza-tavon, Ökocentrum látogatás


VASÁRNAP:


Hazautazás.

Árak tekintetében kedvező táborról beszélhetünk, a hét napból és hat éjszakából álló élménytábor ára fejenként 42000 forint.