A Fox és az almárkái

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Ha említek egy olyan kifejezést, hogy horgászati nagybirodalom, akkor sok mindenkinek egyértelműen a Fox jut eszébe. Naná, hogy jogosan, hisz termékeik a horgászat szinte minden fajtájában ott vannak, al-márkáinak kínálata pedig minden horgász igényét kielégíti.


A Fox International első termékének eladására több mint 40 évvel ezelőtt került sor, amikor is 1967-ben Cliff Fox piacra dobta első saját fejlesztésű bait dropperjét. Aztán az eladások olyan jók voltak, hogy Cliff elhatározta magát: nagyban fogja játszani a játékot. Lassan fél évszázaddal később pedig be is bizonyosodott, hogy neki való ez a vállalkozás. A Fox immáron hét almárkájával mondhatni horgásznagyhatalommá nőtte ki magát. Nézzük a legnépszerűbbeket.


Fox Sport Fishing és Sea


A Fox Sport Fishing és Sea márkák célközönsége leginkább a tengereket és óceánokat favorizáló sporthorgászok. Kínálatukban megtalálhatóak különösen strapabíró damilfajták, speciális wobblerek, illetve nagy vízfelületen használható orsók. A termékkínálat mellett azonban egy online magazin is, ahol a sporthorgászattal kapcsolatos legfrissebb cikkek, hírek és blogbejegyzések olvashatóak. Ha tehát valaki megengedheti magának, hogy kiruccanjon valamilyen tengerre/óceánra pecázni kicsit, az mindenképp nézzen körbe a http://www.foxsportfishing.com oldalon. 

 

Fox Matrix


A Matrix az online jelenléttel ellentétben inkább a termékkínálatra helyezi a hangsúlyt. Nem csak olyan horgászati alapeszközök találhatóak itt meg, mint a botok, orsók, vagy horgok, de olyan kiegészítők is, mint a sátrak, székek, táskák, különböző ruházati termékek, vagy éppen az etetőanyag-tárolásához szükséges műanyag tálak.

Ami még egyedülálló a 2011-ben indult Matrixnál, az a folyamatosan frissülő, letölthető magazin és termékkatalógus, amelyet az e-bookot favorizáló pecások akár horgászni is magukkal vihetik.

Fox Rage és Predator


Mint azt a nevük is elárulja, a Fox Rage és Predator almárkái bizony a ragadozóhalakra specializálódtak. Szemkápráztatóan élethű wobblerek, nagy szakítószilárdságú damilok, illetve jó strapabírású botok forgalmazása mellett kaphatóak egyéb horgászati eszközök is. A termékcsaládok kialakításánál a Fox nagy hangsúlyt fektetett a dizájnra, ennek megfelelően ezen termékek tipikus domináló színei a piros és a fekete, melyek kissé agresszívan, de minőségérzetet keltenek az emberben. 


Fox Carp


Végül, ám kicsit sem utolsó sorban itt a Carp elnevezésű almárka is, melynél leginkább a minőségi horgászbotokra fektetik a legnagyobb hangsúlyt. Termékkatalógusukban meg lehet találni minden olyan botot, mi szem-szájnak ingere, igaz, némelyiknek igen borsos az ára, ám a legelszántabbaknak ez nem jelenthet akadályt. A termékkínálat ezen felül kiterjed még különböző kiegészítőkre is, így a vadi új bot mellé egy egész felszerelést lehet náluk beszerezni.

Ami biztos tehát, hogy a Fox nem hagy kibúvót: minden horgász szájízének megfelelően megtalálhatja kedvenc termékét, olvasgathat a különböző horgászati területekről, vagy leshet el tippeket. Mindezért csupán el kell látogatni a http://foxint.com weboldalra.