Legyező Horgászat a telefonra

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A mobiltelefonok nagyarányú elterjedésével, ma már nem csak a fiatalok, de az idősebbek is a telefonjuk segítségével intézik ügyeiket, vagy tájékozódnak a világról. Az új, telefonra is letölthető alkalmazások már nem csak a Facebookra és a játékokra irányulnak, ezúttal a horgászat került terítékre, címszó alatt. 

Az alkalmazás használati felülete igencsak tág (Letöltés): mindent magába foglal amit a legyező horgászatról tudni érdemes, hirdetésük szerint, gyakorlati tudás nélkül bevezet minket a horgászat eme alfajába. Az elmélet persze nem elegendő, de felkészít minket az éles helyzetekre, remek illusztrációkkal, ábrákkal ismerteti meg velünk a lépéseket valamint a halak fajtáit is. A speciális trükkök és taktikák menüpontban talált temérdek információ a nagy hal elfogására ösztönöz és tanít, a több mint 250 videó a lazacos folyók, tavak és hegyi patakok világába enged bepillantást. 

A legyező horgászat a mai napig az egyik legelterjedtebb halfogási módszer, így a készítők reményei szerint sok felhasználót nyerhetnek az alkalmazás elindításával. A modern kor tudása már elfér a zsebünkben, miért ne vihetnénk magunkkal kedvenc hobbink színhelyeire is?