Szúnyogriasztók

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Mindenki ismeri az érzést, amikor szúnyogcsípés áldozatává válik. Viszont senki sem szereti, ha egy-egy vérszívó az ő testéből lakmározik. Mit tehetünk ebben az esetben? Érdemes beszereznünk néhány szúnyogriasztót, hátha ezzel megfékezhetjük „támadóinkat”.


Vannak szúnyogriasztók, melyeket kifejezetten úgy alakítottak ki, mint az általunk gyakran használt dezodorokat, melyeket magunkra, vagy a ruhánkra fújva tudunk használni. Ezeket a termékeket mindössze pár száz forint ellenében könnyen beszerezhetjük, hiszen valószínűleg találunk majd belőlük a legtöbb áruházban, vagy boltban. Rajtunk múlik, hogy melyiket választjuk, ezekből többfajta is a rendelkezésünkre áll. Amennyiben úgy gondolnánk, hogy saját magunk is megpróbálkozunk egy hatékony szúnyogriasztó elkészítésével, az interneten elég sok anyag közül lehet válogatni. Ezek amolyan egyszerű házi praktikák, viszont oda kell figyelnünk, hogy némelyik ilyen anyag elkészítése lehet, hogy nem feltétlenül lesz pénztárca-barát. Ha ezekkel a megoldásokkal nem lennénk kibékülve, még mindig ott van az egyik leghatékonyabb megoldás, az elektromos szúnyogriasztó. Ez a termék nagyjából 3000 forintnál kezdődik, és ez egy alapterméknek felel meg. Használhatjuk a házban, és a házon kívül is a riasztót, mely ultrahangot kibocsátva próbálja meg távol tartani a kis bestiákat, mindezt bármiféle vegyszer használata nélkül. Olyan szúnyogriasztókkal is találkozhatunk, melyek formájukat tekintve leginkább a kerti lámpákra hasonlítanak, így semmilyen feltűnést nem keltenek. Persze ha mélyebben a zsebünkbe nyúlunk, akkor 24000 forint környékén az egyik, ha nem a leghatásosabb riasztót vásárolhatjuk meg. Ez a csapda 1500 méteren belül hatásos, amihez szükségünk lesz egy hálózati áramforrásra. Most, hogy a lehetséges megoldásokat ismertettük, nincs más hátra, mint reménykedni benne, hogy végre végleg megszabadulhatunk a szúnyogcsípés okozta vakarózástól. 

Szuku Spray: Amennyiben ezt a terméket választjuk, akkor jól döntünk, hiszen az egyik leghatásosabb szúnyog és kullancsriasztó szerről van szó. A termék 50 ml-es kiszerelésben kapható, a szavatossági ideje pedig a 2 évet is eléri. Hatóanyagai között megtalálható a dietil-toluamid, és az etil-hexandiol is.

Szuku Krém: A Szuku-termékcsaládnál maradva érdemes megemlíteni a krémet is, mely legalább olyan hatékony, mint a spray. Igaz, hogy az illata nem épp a rózsákéval vetekszik, azonban a bőrünkre finoman felkenve 3-5 órán keresztül távol tartja a szúnyogokat és a kullancsokat.

Vape Szúnyogriasztó Spirál: A csomag 10 db spirált foglal magában. Ezeket a spirálokat a szabadban kell felhasználnunk, illata leginkább a muskátlihoz hasonlítható, mely elriasztja a rovarokat és a szúnyogokat. Hatása akár 8 órán keresztül is tart, minőségét 5 évig megőrzi.

Vape Derm Herbál csípés utáni bőrnyugtató stift: Ez a stift nem csak a szúnyogcsípésre jó, hanem a darázs, a bögöly, a medúza, a csalán és légycsípés esetén is tökéletes. Hatóanyaga citronellából épül fel, eukaliptusz tartalmának köszönhetően pedig hűsíti a bőrt.