Supa Brolly System

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A Fox alig egy éve dobta piacra Supa Brolly névre hallgató sátorát, mely a vártnál is nagyobb sikert hozott a cég számára s díjat is nyert. A jól fogyó termékkel kapcsolatban azonban sok vásárlótól kaptak tippet: mi lenne ha teljes rendszerré alakítanák a strapabíró szerkezetet? A válasz megjött: itt  a Supa Brolly System!


Supa Brolly plusz szúnyogháló plusz zárható ajtó egyenlő a tökéletes sátorrendszerrel. Ezt a képletet alkotta meg a Fox idén tavasszal, amikor is a vásárlók unszolására létrehozták a Supa Brolly Systemet. Az újdonság vázát, valamint méreteit tekintve teljesen megegyezik az elődjével: 4 helyen merevített hátsórész, 150 centiméter magas vázszerkezet, valamint itt is alkalmazva lett a Fox által kifejlesztett STS rendszer, melynek köszönhetően a sátor különösen ellenálló az esőnek, s ugyanakkor szokatlanul magas belmagasságot is biztosít.

Ami további nagy előnye a Brolly családnak, az a hihetetlen nagy alapterület, amely esetünkben körülbelül 260x 190 cm-re tehető. Így fejfájás nélkül bele lehet tenni egy ágyat,  széket, asztalt és még vendégeket is hívhatunk. 

Ezekkel együtt a Supa Brolly nagy hátránya, hogy gyakorlatilag csak tiszta, napsütéses időben ajánlott használni, bár még ekkor is ki volt téve az ember a könyörtelen szúnyogcsípéseknek. Ezt orvosolta a Fox egy felszerelhető elülső ajtóval , melynek segítségével az év bármely szakaszában használhatjuk a Supa Brolly Systemet: tiszta időben első panel nélkül illetve szúnyoghálóval, vagy esős időben felszerelt ajtóval, amely szintén rendelkezik szúnyoghálóval. A lehetőségek tehát adottak, az átalakítás pedig rendkívül egyszerű a 10mm vastag, ultra-strapabíró zipzárral.

További újítás még a Systemben, hogy máshogy kerültek kialakításra a tartórudak elhelyezése, melynek köszönhetően a sátor előtetőt kapott, így tovább csökkentve az eső beesésének lehetőségét. Ezek mellett a Supa Brolly System első panelje három helyen rögzíthető, így egyenetlen talajon sem okozhat gondot a sátor felállítása, vagy annak magasságának állítása. 

Ami az ajtókat illeti, a Fox itt is a tőlük megszokott kétutas megoldást építette be, melynek köszönhetően felülről lefelé, vagy alulról felfelé is nyitható a Supa Brolly System PVC ajtaja. Ez utóbbi esetben egyébként a tető alá elhelyezett rugalmas rögzítőkkel akár el is tüntethetjük azt.

A Supa Brolly System esetében tehát nem lenne meglepő, ha 2013 slágersátrát ismernénk meg, hisz könnyen szerelhető, strapabíró, nagy, és kis súlyának köszönhetően nem okoz fejfájást magunkkal vinni. Mindezért pedig  110.990 forintot kell fizetnünk.