Kryston előkék különböző víz típusokhoz

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Ha azt mondom Kryston, a horgászat szerelmeseinek egyből a horogelőkék jutnak eszükbe. És teljes joggal, hiszen a Kryston szinte minden vízre kínál valamilyen fajta előkezsinórt. Mostani cikkemben ismét bemutatok három különböző előkét, mely hozzájárul a sikeres horgászathoz.



QUICKSILVER GOLD


Ez a kiváló termék, most hozzáadott páncél bevonattal vásárolható meg, ami azt jelenti, hogy még kopásállóbb és strapabíróbb, mint valaha. Szigorú teszteken ment át, több veszélyes vízen is kipróbálták, ezt az új előkezsinórt, és talán mondanom sem kell, de megfelelt minden kritériumnak. 

A Kryston Quicksilver Gold az egyik legellenállóbb előkezsinórok közé tartozik. Akadók mentén nincs is ettől jobb választás. Rendkívül erős anyagból készült, helytállva ezzel a víz okozta nehézségeknek.

A kristálytiszta bevonat és ez aranybarna belső mag lehetővé teszi a tökéletes rejtőzködést. Ellentétben sok más gyártó termékével ez az előkezsinór speciálisan kezelt anyaga lehetővé teszi, hogy a színét nem mossa ki a víz több óra elteltével sem. 

MANTIS DARK


Ez a lenyűgöző új verzió kimondottan az iszapos, sáros területekre lett kifejlesztve.


Hosszú évek óta a horgászok fekete zsinórral és csalival dolgoznak, főként, ha mély és sötét vízben horgásznak. A fekete a legjobb szín erre a célra, hiszen egybe olvad az iszap sötét színével.


Ez az új előkezsinór, kiváló választás azoknak a horgászoknak, akik előszeretettel használnak monofil és fonott előkezsinórt egyaránt: mindkettőt egyesíti a Montis Dark. Elég "meghámozni" ahol puha fonott részt szeretnénk, így nagyon könnyen készíthetünk olyan előkét, amely monofil merevséggel rendelkezik, de az utolsó néhány centiméter már puha fonottzsinórként viselkedik.


Így alapvető felszerelés lehet a mai horgászoknak. Nagyon jól viselkedik akadós-növényes helyen. 

JACKAL


Ez az újdonsült alkotás ismét megemelte a lécet, melyet a Krynston már így is elég magasra tett. Teljes egészében a kiváló minőségű Specra izzószálból, amelyik a világ legerősebb izzószála. Ez a kis átmérőjű előkezsinór elég erő és fejlett ahhoz, hogy megfeleljen a mai igényeknek. 

Az egyedülálló multi-bevonatnak és a fejlesztési folyamatnak köszönhetően, teljesen hal barát anyagból készült, ellentétben sok más kis átmérőjű zsinórhoz képest. A sima robosztus külseje megakadályozza az elakadást és a becsomósodást a hínáros, nádas vizekben. Ráadásul abban is segít, hogy ellenálljon a kopásnak, amelyet a kavics, hínár, vagy a különböző vízi gyomok okozhatnak. Éppen ezért használata legfőképpen kagylós, akadós helyeken ajánlott.

Azoknak ajánlott ez a nagyszerű termék, akiknek fontos a tökéletes rejtőzködés és a megbízhatóság. Szuper erős, és gyakorlatilag bármilyen víz típushoz tökéletes választás, több halvány szín közül lehet választani.

 

Csík Flóra