Hordozható táska tok

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Néhány cég ott hibázza el a számításait, hogy nem ügyel kellőképpen a részletekre. A FOX és a Royale ebben is különbözik, ettől tűnik ki a szürke tömegből. Hiszen nem csak kitalálnak, megterveznek és kiviteleznek jobbnál jobb horgász felszerelésekre, hanem arra is ügyelnek, hogy azok minőségéhez és márkájához méltóképpen tárolni is tudjuk nélkülözhetetlen darabjainkat.


Erre tökéletes példa a most bemutatásra kerülő két táska tok, melyekben megóvhatjuk féltett kedvenceinket. 

NEW FOX Bedchair Bag


Ahogy a FOX-tól megszokhattuk, ez is egy rendkívül strapabíró, vízálló anyagból készült hordozható táska tok. Így tökéletes választás az ágyunk hordozására, akár a vízpartra tartunk, akár onnan hazafelé.
Nemcsak kitűnően alkalmas az ágyunk tárolására, de meg is védi azt az időjárás elemitől, legyen szó esőről, napsütésről, porról, szélről, vagy bármi másról.


Tökéletes választás azok számára is, akik a hálózsákjukat az ágyon szeretik tartani, hiszen az is belefér és így tökéletesen száraz marad.
Mindkét oldalon strapabíró fül található, hogy megkönnyítse az autóba történő be- és kipakolást. Ezek jól meg vannak erősítve és merevek, hogy kényelmesebben lehessen őket megfogni, ráadásul van egy párnázott vállpántunk is melyekkel a cipelése is jóval kényelmesebb.


Ez a nagyobbik változat, amibe kitűnően belefér a King size Flatliner és a Royale XL méretű ágy, ez mindösszesen 23.990 forintba kerül.


Ugyanakkor kapható egy kisebb méretben is, a standard méretű ágyakhoz, illetve a normál Flatliner ágyakhoz, amely 20.990 forintba kerül. 

New Royale Sleeping Bag Carryall


Ez a Royale termékskála egyik legújabb darabja, ami nem más, mint az új, összenyomható hálózsáktartó hordozható táska.
A FOX-hoz hasonlóan ez is rendkívül strapabíró, vízálló anyagból készült termék, amelyen nem fog ki sem zuhogó eső, sem orkán erejű szél.
Egy szó, mint száz, ha a hálózsákunkat szakadó esőben kell a vízpartra vinnünk, az sem jelent akadályt, hiszen tökéletesen száraz marad.
A táskának két szorítópántja van, illetve egy testes zip-zára, ami a táska háromnegyed részén körbefut ennek köszönhetően nagyon könnyen beletehetjük a hálózsákunkat.
Ráadásul extra védelem és tartósság szempontjából a táska alja is megvan erősítve.


Két méretben is megtalálható a boltokban és weshopokban egyaránt: szabványos és XL-es méretben. A standard, szabványos méret 8.390 forintba kerül, míg az XL méretű csak 10.490 forint, ha elsőre túl soknak találja, másodjára biztosan nem fogja, hiszen a táskában pedig már benne van egy 4 évszakos Ven-Tech hálózsák, ami, tökéletesen belefér. 

Nos, ez lenne tehát a Royale hálózsáktartó táska, amiben nem csak a hálózsákunkat, hanem plussz ruhánkat is nyugodtan tárolhatjuk, megkönnyítve ezzel a csomagolást és a pakolás kellemetlen perceit.

Bármelyik márkáról is legyen szó, bizton állíthatom, hogy alap darab lesz a peca felszerelésében. Mindkét táska igényes, strapabíró és stílusos, tehát létfontosságú.


Csík Flóra