Kryston, a nélkülözhetetlen márka

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Ha azt mondom Kryston, nem biztos, hogy minden ember pontosan tudja, hogy mire is gondolok. Viszont, ha egy horgásznak említem, biztosan ugyanarra gondol, amire én. Az pedig nem más, mint ez a remek cég, amely már évek óta gyártja az újabbnál újabb horgász termékeket, ráadásul minőségben sem utolsó. Nyugodt szívvel állíthatom, hogy kiérdemelte a hírnevét.


A cég 1988-ban alakult, székhelye az Egyesült Államokban található Bolton városában. A megalakulással egy időben bevezették a horgászat történelmében mérföldkőnek számító „Kryston Multi-Strand”-ot, vagyis a világ első nagy horderejű és bíróképességű horogelőkéjét.


Legendás termék lett, minden jövőbeli ponty horgász számára, utat törve ezzel a siker felé.
A későbbiekben mivel a koncepció adott volt, következetesen vezette a gyártót az újabb termékek piacra dobásához.


Újabb technológiák és anyagok fejlesztésével és kombinációjával továbbra is az élvonalba segítette a céget a speciális horogelőkék piacán! 

Rengeteg újításnak köszönhetően, melyek egyedülállóak voltak a piacon, akik használják, tudhatják, hogy mi a különbség a siker és a kudarc között. Ezek miatt kiváló hírnevét világszerte elismerték.


Még lenyűgözőbb eredmény, miszerint a Snake-bite, Super Mantis and Quick-silver Gold megtörték a világrekordot, nem is egyszer, hanem tízszer!!!


A brit, európai és a világ ponty bajnokságait már számos alkalommal megnyerték a horgászok a Kryston segítségével. 

Valójában a Kryston előkék több nemzeti és nemzetközi rekordot döntöttek meg, mint bármely másik márka többek között az értékesítés terén. Ezért aligha meglepő, hogy a világ legjobb pontyhorgászainak a támogatása tanúskodik a nagyfokú hatékonyság és megbízhatóság mellett.

A számos kitűnő eredmény és elégedett vevő alátámasztja az állítást, miszerint a Kryston az egyik legjobb világvezető márka.