FOX ajánlata 2013.-as évre a vízparti kempinghez!

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Amikor az ember elindul kempingezni, nyaralni vagy horgászni biztos rengeteg felszerelést visz magával, hogy felkészüljön minden eshetőségre. Talán a horgászoknál ennek még kiemelkedőbb szerepe van, hiszen ott nem elegendő pár ruhadarab és egy kényelmes cipő, de nem ám. A horgászbottól elkezdve, az etető anyagon át, különböző méretű hálók, lámpák, damil, horog és még sok más felszerelés elengedhetetlen a nyugodt időtöltéshez.
A FOX ezt pontosan tudja, éppen ezért rukkolt elő ismét remek újdonságokkal. 

Ez nem más, mint a ROYAL SESSION TABLE XL. Az asztalpiacra dobásának célja, hogy megfeleljen azoknak a horgászoknak az egész kontinens területén, akik szeretnének a magukénak tudni egy a megszokottnál nagyobb asztalt.
Több funkciónak eleget téve, a hozzáértő tervezőknek köszönhetően létrejött ez az asztal, ami biztosan kielégíti az eddigi elégedetlen horgászokat.
Összecsukható, ennek köszönhetően könnyen szállítható. Állítható lábai könnyedén alkalmazkodnak az adott terep adottságainak, melyek gond nélkül állíthatók.
Védő tartozékkal felszerelt, tehát egy táska is tartozik hozzá, amiben összecsukott állapotban kényelmesen szállíthatjuk, pakolhatjuk vagy tárolhatjuk, amikor nincs használatban.
Magassága 45-60 centiméter között van, felületi mérete pedig 79 cm x 59 cm. 

Tárolásra, kényelemre szabva, a FOX ismét remekelt. Ismét megmutatkozott hozzáértése a szakmához, újító készsége és a kiváló minőség folyamatos szinten tartása.
Bizton állíthatom, hogy ez ismét egy elengedhetetlen kellék a horgászoknak, akár kezdő, akár haladó szinten űzik ezt a sportot.


Bizonyára mindenkinek jobban megy a lazítás egy kényelmes fotelben, amiben lazán elnyújtózhat az ember, nincs ez másként a horgászoknál sem.


Épp ezért elengedhetetlen kellék a horgászoknak a WARRIOR XL FOTEL, amit kifejezetten azoknak ajánlanak, akik azt vallják, hogy a nagyobb a jobb. Méretei a korábbiakhoz képest megnőttek, és még így is mindösszesen 5,7 kilogramm.


Mind e mellett, a cég piacra dobott egy sokkal kisebb, ám annál összetettem darabot, a WARRIOR COMPACT FOTELT, nem több mint 4,8 kilogramm súllyal bír. 

Mindkét szék természetes zöld színnel rendelkezik, ami remekül passzol a természetben megtalálható színekhez. Vízálló anyagból készült, kifejezetten a hal fanatikusok számára, ennek köszönhetően bátran használható esőben, sárban és napsütésben egyaránt.
Kényelmes kartámaszai vannak és párnázott fedele, ezek miatt nem okoz problémát a tópart vagy folyó mellett töltött órák száma még egy át pecázott éjszaka vagy nap után sem.
Könnyedén összecsukható, és súlya is csekély, ami nagyban megkönnyíti a szállítását akár autóban, akár biciklin, motoron vagy gyalogosan indul útnak az ember.
Négy teljesen állítható lábbal rendelkezik, ami gond nélkül alkalmazkodik a terep okozta egyenetlen hibákhoz vagy a személyre szabott igényekhez.


A fent említett székek, időt álló és minőségi anyagból készültek, kimondottan a horgászok igényeire szabva.


Összességében mindkét kar támaszokkal felszerelt szék szükséges darabja egy igazi horgász készletének.


A 21. századot írjuk. Életünket el sem tudjuk képzelni elektromosság, fény nélkül. Lételemünk, így vagyunk kitalálva. Szeretnék olvasni este: felkapcsolom a lámpát. Szeretnék inni valamit éjszaka: ismét felkapcsolom a lámpát. De állj! Én szeretnék horgászni is éjjel!És ilyenkor van a megnyugtató érzés, hogy bekapcsolom a fejlámpám, és máris, mint egy éjjeli bagoly, tökéletesen eligazodok a sötétben. És ahogy már tapasztalhattuk ezerszer, hogy a Fox csapata mindenre gondol, így ebben a helyzetben sem okoz csalódást nekünk. A horgászat minden részéhez tökéletes és megbízható termékeket nyújt, s a lámpák széles választékából sem szenvedhetünk hiányt. Ezennel újra előrukkolt a legmodernebb és legjobban bevált fejlámpákkal, tovább fokozva és bizonyítva ezzel a cég precizitását. 

Legújabbjaik közé tartozik a hihetetlen kényelmes és praktikus HALO HTX-100 mozgásérzékelős fejlámpa. 100 lumenes fényerejével megbízható társunk lehet az éjszakai horgászatok alatt, sőt nem kell többé a kapcsolót keresnünk. Mozgásérzékelője révén, egy kézmozdulatra bekapcsol. Működési elve egyszerű: az érzékelő előtt lévő mozgásra fejlámpánk bekapcsol. Azaz csak emeljük fel kezünket a lámpa elé, és máris akár 100 lumen fényerőt biztosít! Alapjában véve fehér színű LED-ként ég, azonban átkapcsolható pirosra is, amely a rovarok aktivitását csökkenti. Elérhető villogó üzemmód, 90 fokos elfordíthatóság, pántja gumírozott, s maga a lámpatest vízálló.


HALO HT-100 sem maradhat ki a körből. Ez egy nagy látótávolságú fejlámpa. A fényerő növelése + LED-ek kapcsolásával történik, fényszög állítására manuálisan van lehetőség. Jellemző rá az erős, 100 lumenes fényerő, s a gumírozott fejpánt, mely kényelmes viseletet biztosít. Ezen kívül természetesen ez is vízálló, mellyel elkerülhetők az esetleges beázások. A lámpa 3 darab piros színű LED-del világít.


A sort a HALO HT-26 folytatja. A lámpa erős, 26 lumen fényerejű luxeon LED-del működik. Hatalmas előnyként szolgál, hogy a szerkezet könnyű, kicsi, és kompakt. Ennél is megfigyelhető és érezhető a kényelmet kiszolgáló gumírozott pánt, a lámpafej pedig ugyancsak tetszés szerint billenthető itt is. A széleskörű felhasználhatóságot a +2db (1piros és 1db zöld) LED teszi teljessé. 

A felsorolást pedig a HALO LANTERN LT-100-zal zárom, amely egy könnyű és praktikus éjjeli lámpa. Ennek köszönhetően az egész horgászplaccot képesek vagyunk bevilágítani éjszaka. Alsó része egy vízhatlan doboz, amelyben az elemek kaptak helyet. A különösen erős fényű lednek köszönhetően 360 fokos szögben szórja a fényt, így az egész horgászhelyet képes bevilágítani. A magas fényű LED technológiának köszönhetően minimális a fogyasztása. 

Bármit is választunk, az éjszakai horgászathoz elengedhetetlen kellékek ezek, melyekkel csak még biztosabbra mehetünk egy-egy pecázásnál. Éjszakára fel!


A márka hűséges „fogyasztóinak” talán nem újdonság, de mindenképp elengedhetetlen megemlítenem, hogy a FOX cég az egyik legkimagaslóbb minőséget garantáló cég az európai piacon. Minőségi termékeit folyamatosan fejleszti kimondottan a horgászok igényeire szabva.