9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!


Minden címke 131Mutasd az összes cikket...

Winter Carp Suit – A téli meleg öltözet!

Megérkezett a hideg idő, melyet mindenhol várnak. Várnak, de nem mindegy, mennyire felkészült az ember, aki nehezen mozdul ki kényelmes és meleg otthonából. Ha viszont mégis téli horgászatra adná a fejét, szörnyű érzés átfázva ücsörögni a parton. Horgászhatunk a világ legjobb csalijával, a legjobb végszerelékkel, a tó tele lehet hallal, de amikor az idő zordra fordul, a legfontosabb, hogy olyas valamit viseljünk, ami kellőképpen meleg és vízhatlan. Erre nyújt megoldást a Fox kényelmes lélegző viselete, mellyel a hideg természetben is komfortosan érezhetjük magunkat. 

Ez a ruha mindenhol masszívan szigetelt, így ebben egyetlen testrészünk sem fog fázni, és a víz sem tud sehol a ruha alá bejutni. A kézelő a tépőzárral tökéletesen lezárható, és alatta van még egy klassz dolog: egy neoprém kézelő, ami sem a vizet, sem a szelet nem engedi be a ruha alá.

A cipzárt két takaró rész fedi, ami tökéletesen kívül tartja a hideget, illetve bent tartja a meleget. Fantasztikus tulajdonsága ennek az öltözéknek, hogy nincs egyetlen olyan hely sem, ahol azt éreznénk, hogy beszökik a hideg.

Ha megnézzük a vállpántos overált, láthatjuk, hogy az is igen magas, így az is a meleget bent, a hideget kívül tartja, és ugyan ez a helyzet a hátsó kialakítással is. Szóval ez az én tippem a télre. Tartsuk magunkat melegen, hogy hatékonyan tudjunk horgászni, és ne fogjon ki rajtunk a zord időjárás!