Matrix rakósbot görgő

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A Matrix fejlesztői megint megelőzték versenytársaikat, és olyat alkottak, ami egyedinek számít a piacon. Ezzel, a rakós botos horgászoknak kedveznek, és segítik őket a kikapcsolódásban.

 

Vannak természetesen hasonló termékek, de ez mégis más, mint a többi. Sokkal magasabbra, illetve alacsonyabbra lehet állítani, mint a legtöbb ilyen terméket. Nagyon jó strukturált termék, melyet teljes mértékben össze lehet zárni. 

Legmagasabb pozíciója, kicsivel több, mint egy méter a földtől. A lábak összecsukásával roppant egyszerűen kisebbre állítható.  Így a termék körülbelül akkora, mint bármely más rakós botgörgő. Ám ez egyedi, hiszen ettől is lehet alacsonyabb, ha teljesen összezárjuk, akkor hozzá tudunk rögzíteni talajtüskéket, melyek csak enyhén emelkednek ki a talajból. Ez akkor fontos, ha a víztől a talaj szintje csak enyhén emelkedik, hiszen ilyenkor nem kívánatos magasra állítani a görgőt.
 
      
 A tüskék segítségével a görgőt leszúrhatjuk a földbe. Így elmondható, hogy a beállítható magasság 20 centimétertől 1 méterig terjedhet. Ez egy olyan magasságkülönbség, melyet csak ez az egy görgő képes nyújtani a piacon.