Fox Rage Big Box

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A világ és kis hazánkban egyre népszerűbbek a Fox Rage termékek. Népszerűségük oka, hogy gyakorlott horgászok tervezték, szintén horgászoknak. Mint tudjuk, igencsak fontos, hogy egy horgász rendezett legyen, tekintettel a holmijára. A szerelékek, csalik, egy helyen, tökéletes rendben kell, hogy sorakozzanak, így előkészítve a terepet az éles helyzetekre.  


 
Roppant kellemetlen, amikor a legfontosabb pillanatban nem találunk meg valamit, amit keresünk, kapkodunk, elszalasztva ezzel a nagy fogást. Ezért, a Fox legyártotta a tökéletes műcsali tartó táskát, ami nem más, mint a Big Box hord táska.
 

A hord táskát három darab mély, csali tároló dobozzal szállítják, amelyek a hord táskában találhatóak. Van benne egy kisebb méretű csalis doboz, melybe a kisebb csalikat tehetjük. A nagy tároló dobozokba a nagyobb csalikat és a puha csalikat is tehetjük.     

Nagy előnye még a hord táskának, hogy mivel a mélyebb tároló dobozokból 3 darab is belefér, így az ugyanolyan nagyságú, de fele olyan mélységű tároló dobozokból akár 6 darabot is beletehetünk. 
 
Aki figyelmes, észreveszi, hogy a táska alján lyukak találhatóak, így ha bármilyen nedvesség jut be a táskába, az, az alján kifolyik, így nem marad belül nyirkos és nehéz. 
 

Ha pedig kivesszük a tároló dobozokat, akkor van egy klassz táskánk, amit bárhol magunknál tarthatunk. Főként csónakból horgászáshoz nagy előny a táska, de mindig előny, ha rendet tartunk a csalijaink tájékán.