John tippje tavaszra

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Itt a tavasz, itt van újra… Bár mondhatnánk, de még a tél is alig kezdődött el. Ám addig is belegondolhatunk milyen lesz majd, ha megint később sötétedik, melegebb lesz, és ébredeznek a pontyok. John most megosztja velünk, milyen trükköt vet be tavasszal.


Semmi másra nincs szükségünk, csak egy darab botra és sok-sok etetőanyagra. Az új grange bojli most használatra kerül.

Nem tudni, hogy ilyenkor még milyen kapás, és hogyan etessünk. Ezért, jobb, ha két bottal állunk neki. a második botnál minimális etetőanyagot használjunk, amit a már említett Arma Mesh-be teszünk. Roppant egyszerű a használta, csak beteszek 3 bojlit a csőbe, benyomom a hálóba, összepréselve, görcsöt kötök rá, levágom és felhúzom a végszerelékemre. 

A végszerelék most John egyik nagy kedvence, a Hóember szerelék. Melynek nagy előnye, hogy rakhatunk rá nagyméretű, feltűnő, világos horogcsalit a bojlicsali mellé. John nagy kedvence a sárga ananász pop-up csali, mellyen ellensúlyozza a horogcsalit.

Tehát, ne feledkezzünk meg azokról a halakról sem, akik nem olyan éhesek, számukra elkészítjük a második botos verziót, míg mi elhorgászunk az első botunkkal, sűrűn beetetve.


Karikás Brigitta