Lezajlott a IV. magyarországi Ponty Show

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Híres pontyhorgászok előadásai, világmárkák, kiállítók sokasága, tombolasorsolás, óriási kedvezmények, élményekkel teli napok várták november közepén a horgászokat Budaörsön.


Idén is megrendezésre került a IV. magyarországi Ponty Show Budaörsön. November 9-11 között hódolhattak a horgászok kedvenc sportjuk kiállításának. Az első 5000 látogató megspórolhatta a belépőjegy árát, hiszen ajándékot kapott. Az 2490 Ft értékű Prologic Baits bojli kitűnő meglepetésnek bizonyult, az 1990 Ft-os felnőtt jegy ára mellett. 14 éves kor alatt ingyenes volt a belépés, valamint gondoltak a családokra is, nekik kedvezményes családi belépőt kínálva (2990 Ft – 2 felnőtt+14 év alatti gyermekek). 

Az odajutást ingyenes buszjárat biztosította, ám az autó szerelmeseinek ingyen parkoló jutott. Bujáki Géza főszervező már a rendezvény előtt egy hónappal felvázolta a színes palettát. Már abból is tudhatták a hozzáértők, hogy a keletközép-európai régió egyik legnagyobb halas seregszemléjéről beszélünk. Ezt bizonyítja, hogy közel 50 cég, több mint 100 világmárkát vonultatott fel. Ezek 10-15%-os engedménye már csak prémium volt.


A Show megtartotta régi jó szokását, hiszen idén is voltak hazai és nemzetközi szaktekintélyek, izgalmas bemutatók, színpadi előadások, filmvetítések, napi többszöri tombolasorsolás. Ami változott, az a terület volt, hiszen idén 7000 négyzetméteren lehetett csodálni a vásárt és vásárolgatni. Hely volt bőven, így több neves, és új márka is 200 négyzetméteres standot nyitott, ilyenek: Prologic, Lanitex Kft., Trakker, Gardner, CCMoore.


A szervezők még a büfé áraiból is lefaragtak, hogy csak a pontyhorgászatra éhezzenek-szomjazzanak a vásárlók! J


Karikás Brigitta