FOX Flatliner Ágy

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A „Flatliner” ágy sikerét követően a Foxhoz tömegével érkeztek a kérdések, tudnnak-e nagyobb ágyat gyártani, hasonló paraméterekkel. A kérdezők imája meghallgattatott, így létrejött az óriás méretű Flatliner! Ez az ágy 10 centiméterrel hosszabb, szélesebb és magasabb, mint az eredeti. 


Valószínűleg már felfigyeltetek arra, hogy a piacon kapható nagyobb méretű ágyaknak mindkét oldalán 4 láb van, ami jelentős többletet eredményez mind súlyban, mind kiterjedésben. Hogy ne legyen szükség a negyedik lábra, a gyártók megnövelték a fő szelvény hosszát, ami lehetővé teszi, hogy a súly teljesen egyenletesen osztódjon el az oldalanként található három lábon. Ráadásul az itt lévő távolság lehetővé teszi, hogy a két hosszabb láb behajtható legyen, ami az ágyat még kompaktabbá teszi.

A megnövelt szélesség miatt hosszabb alátámasztást biztosítottak a fő szelvény és a fejrész számára. A rugalmas zsinórok végigfutnak a tartóbütykökön is, ami a matracra nehezedő nyomást még egyenletesebben osztja el, így az még masszívabb, még kényelmesebb.

Ahogy ez elvárható, az extra nagyméretű ágy is rendelkezik mindazon remek jellemzőkkel, mint a normál ágy:

 

  • 5 cm filc matrac,

  • a forradalmian új forgatható tartóbütyök,

  • illetve itt is megtalálható a dupla zsanéros tartókonzol a lábaknál. Ez jó célt szolgál arra, hogy a hálózsákot rajtahagyva is összehajtható legyen.

Szerezd be, mert a horgászat is lehet maximálisan komfortos!