PVA Bag Rigs végszerelék

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Nem is kérdés, hogy a halfogás a PVA zsákok segítségével egyenes út a sikerhez, és melyik más minőség lenne a legalkalmasabb erre, ha nem a Fox. 



Ezek a végszerelékek teljesen használatra kész állapotban érhetők el a boltokban, s egy készletben kettő darab található meg: szakállas, valamint szakáll nélküli változat.


Méretüket tekintve kaphatóak 4-es, 6-os és 8-as nagyság, attól függően, hogy mekkora halat szeretnénk vele fogni. Használatához szükségünk van egy rövid előkezsinórra az ólom előtt, egy zsinórra felfűzött ólomra, bár a fentebb említett csomag ezeket nem tartalmazza, így külön kell beszereznünk őket. 


Forgót illetve kb. 10 cm-es süllyedő fonott zsinórt és horgot azonban kapunk, ami szerintem a legnagyobb kedvenc a horgászoknak. 


Az SSBP horgok a legkiválóbbak, amiket kapni lehet. Van rajtuk egy kis zsugorcső is, hogy még hatékonyabbak legyenek a horgászat során. A horog szakálla is elég hosszú.  

Természetesen, ha PVA zsákkal horgászunk, kell hozzá egy gyorstöltő is, melynek használata végtelenül egyszerű. Csak dobjuk bele a csalinkat, tegyük rá a pelletet, dobjuk rá az ólmot, majd ismét pelletet, aztán tekerjük meg, tömörítsük egy kicsit, nyálazzuk meg és nyomjuk rá a gyorstöltőt, végezetül igazítsuk meg a végeit. A PVA horgászat még soha nem volt ilyen egyszerű!


Még nem tapasztaltad meg? Akkor irány a bolt!