A Matrix új etetőkosarai

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Matrix Evolution method etetőkosár


Etetőkosarak ezreivel találkozhattunk már akár online, akár a boltok polcain. A Matrix termékeket meg egyértelműen csak jó hírből hallhattuk. Nos, a cég jelen esetben sem okoz csalódást. A Matrix egy új etetőkosarat dobott piacra, mely nyilvánvalóan eltér az eddigiektől. Lássuk csak miben!


Alapvetően két típust különíthetünk el. Az egyik etetőkosáron nincsenek karmok és teljesen nyitott, a másik karmokkal gazdag, de a hagyományos etetőkosarakkal ellentétben – hol ezek a karmok teljes mértékben átszelik a terméket – ennél csak félig lógnak be. Ezekkel a kosarakkal hagyományosan egy 10 cm-es horogelőkét használunk, amit az etetőkosáron helyezünk el. A hagyományos etetőkosaraknál a gyöngy a kosár alján, azon kívül helyezkedik el. A Matrixoknál más a helyzet. A gyöngy a kosáron belül, annak tetején található, ami azt eredményezi, hogy a horogcsali közelebb van az etetőanyaghoz. 

Kicserélése pofon egyszerű. Mindössze annyit kell tennünk, hogy lehúzzuk a rögzítőgumit, kihúzzuk a már sokszor említett gyöngyöt, majd a horogelőkét, és máris cserélhetjük az etetőkosarat. Az új kiválasztása után a folyamat fordítva történik. Először belehelyezzük a végszerelékünket a kosár végén található lyukba, majd megfogjuk a gyöngyöt, a zsinórt belerakjuk a nyílásba, megfeszítjük, majd visszatesszük a zárósapkát. 

A két kosár közti különbség az, hogy a karmokkal telit nagytávú horgászathoz ajánljuk, melyből adódóan dobásaink erőteljesebbek lesznek. A sima változat maximum 20 méteres távra alkalmas, sekély vízre.


Matrix Evolution töltőforma – „Squeeze and feed”

Hogy a kosarakat megtöltsük etetőanyaggal, szükségünk van egy töltőformára. A Matrixra ismét számíthatunk. Speciálisan kialakított etetőformájuk hátoldala lyukacsos, mely meggátolja, hogy a töltés során vákuum keletkezzen. A forma nagyon mély, így sok etetőanyag fér bele. Használata egyszerű, hiszen a gumírozásnak köszönhetően a könnyen belehelyezett kosár ugyanilyen könnyen vehető ki. Mindössze egy nyomás szükséges, és máris etethetsz! Innen ered a termékre használt „squeeze and feed”, azaz „nyomd meg és etess” kifejezés.


Keresd a boltokban az újdonsült termékeket, hogy az etetés számodra is gyerekjáték legyen!