A parton túl Horgásszunk virtuálisan is!

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Nem kell feltétlen kimennünk a vízpart közelébe ahhoz, hogy lássunk halakat, vagy, hogy beránthassuk a várva várt fogást. A hatalmas lendülettel, napról napra fejlődő technológiánknak köszönhetően mindezek már elérhető egyetlen mozdulattal; akár a kanapéról is. Az okosok ebben a kategóriában is villantottak. Íme pár név, ami „KATT”-ra érdemes!


Kezdjük máris a PC-s világnál. Mert hát ki nem szereti a jó grafikájú, izgalmas történettel rendelkező játékokat. A rohanó hétköznapokban jó leülni egy kicsit kikapcsolni és kifújni a gőzt. És ha már a halak szerelmesei vagyunk, nagy szerencsénkre temérdek témába illő játék áll rendelkezésünkre. Kutatásom során jómagam sem tudtam merre induljak, ezáltal egyszerűen beütöttem a „fish games” kulcsszót a Google-be. Nem nagy meglepetésemre hatalmas repertoár tárult elém, amiből kedvemre válogathattam. Nyílván itt most elkezdhetnék beszélni arról, milyen játékok kötik le a nőket, és milyenek a férfiakat, de ebbe ne is menjünk bele komolyabban. Pár szóban azért mégis megjegyzem, engem, mint nőt, sokkal jobban megfog egy színes, lányos grafikájú darab. A végeláthatatlan játékbirodalom közül mégis csak választottam 5-öt, melyeket most bemutatok pár szóban azt remélve, a Te érdeklődésedet is felkeltik majd! 

  1. Halak fel! (http://www.horgaszjatekok.hu/?hu_halak-fel!-horgaszjatek,62)
  2. Kitűnő horgász játék, amiben egy motorcsónakból kell a halakat fárasztanunk, de vigyázni kell, mert szakadhat a zsinór, ha nem vagyunk elég türelmesek. Görbüljön a bot!
  3. Tavi horgászat (http://www.horgaszjatekok.hu/?hu_tavi-horgaszat-horgaszjatek,90) Valószerű horgászjáték, ahol a stégről pontosan helyezhetjük el az úszót, ki kell várni a kapást, majd ki kell fárasztani a halat, mint a valóságban.
  4. Horgászbajnokság (http://www.horgaszjatekok.hu/?hu_horgaszbajnoksag,59) Rendkívül jó kikapcsolódást nyújtó online horgászjáték. Gazdálkodnunk kell a csalival, ügyességgel szerezhetünk újabbakat. A pontos dobások fontosak, hiszen nem mindegyik halat tudjuk kifogni, van, amelyik csak leeszi a csalit.
  5. Horgászkaland (http://www.horgaszjatekok.hu/?hu_horgaszkaland,56)
  6. Kiváló horgászjáték, amiben egy hal szerepét játsszuk. Vigyázni kell, nehogy rákapjunk a horogra, illetve a nagyobb halak is bekapnak minket. A rákoktól gyöngyöket szerezhetünk, amiért extra pontok járnak.
  7. Szigonyvadász (http://www.horgaszjatekok.hu/?hu_szigonyos-horgaszjatek,60) Kitűnően elszórakozhatunk ezzel a játékkal, mivel egy víz alatti szigonyos horgászatba cseppenünk bele. A leszigonyozott halakért pénz jár, de legyünk óvatosak, bizonyos halakért pénzlevonást kapunk. A halak különböző sebességgel úsznak, ezért  némelyiknek jobban elé kell célozni.

Írásom pedig hogy is folytatódhatna mással, mintsem a telefonon elérhető horgásztartalmakkal. Mint PC-re, úgy android és mac alapú alkalmazásként is lehetőségünk nyílik mindenre, ami a horgászattal kapcsolatos. Fogj halat, kérj infót, legyél kvízkirály! Hiszen a telefonod gondoskodik ezekről! Csak lépj be a Play áruházba, és máris célba találsz! Ebben a kategóriában is kiválasztottam a legérdemesebbeket! 

  1. iHorgászat Lite - A legnépszerűbb iphone halászati/horgászati játék. Már android alkalmazásként is elérhető! Több mint 14 millió letöltés, 5 csillagból 5-re jutalmazva!
  2. Horgászat játék a Sport Puzzle-től! -  Egy nagyon szórakoztató darab, természetesen ingyen!
  3. Tájékoztató alkalmazások - Az áruházat böngészve sok ilyenre bukkantam. Csak hogy említsek párat: legyező horgászat, ponty horgászat, stb… Jó dolognak tartom, hiszen ha bármit felejtünk, nem kell mást tennünk, csak gyorsan elővenni a telefonunkat egy kis „lesésre”.
  4. Horgászkvízek nagy választékban megtalálhatók!
  5. Azok számára, akik örök hűséget fogadtak a halaknak, elérhetők élő háttérképek, képernyőkímélők is, amik által a telefonunkat elővéve ott csilloghat akár egy szemet gyönyörködtető ponty! Mi más tükrözhetné igazán elhivatottságunk. Nem de?

Érdemes kipróbálgatni a fent említett szórakoztató kis dolgokat, már csak érdekességből is. Így hát én azt mondom: huppanjunk be a fotelbe, elő a telefont és a laptopot, és indulhat a szüntelen kikapcsolódás!


Koncz Eszter