VI. Balsai Szárnyas-Hal Fesztivál

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Kedves Olvasó! Egy olyan remek kulturális és gasztro fesztiválra szeretnénk felhívni a figyelmed, melyen az egész család jól szórakozhat. A Tisza-parton, finom ételek mellett, változatos műsorral várják a balsai lakosok az arra látogató vendégeket.

 

Ha még nincs meg a hétvégi program, akkor irány Balsa! Nyíregyházától mindössze 40 kilométerre található a település, mely 2012. július 21-én 10 órától az örömtől és szórakozástól lesz zajos. Ekkor rendezik meg ugyanis a VI. Hal és Vad Fesztivált, Balsán, a Révátkelő szomszédságában lévő réten. A rendezvény egyik célja, hogy a már-már hungaricumnak számító pontyhalászlevet még többen megismerjék, emellett viszont még számos remek hal- és vadétel kerül terítékre.

A fesztivál ünnepélyes megnyitóval kezdődik, szombat délelőtt 10 órakor, melyet színes programok követnek. Néptánc, tűzoltó és csikós bemutató, Kovács Viktória – operett egyveleg, fővárosi operett művészek, sztárvendég: Csongrádi Kata.

A gyermekek szórakoztatására lesz sétahajó, „sétakopter”, gólyalábas, CSI-HU-HU, a nagyobbaknak: íjászok, jurták, bőr díszművek. Hírességek, együttesek remek egyvelege is emeli a nap színvonalát: Szandi, Brash Bence, Roy és Ádám, valamint közkedvelt SP is élő koncertet ad! Aki még bírja szusszal, az este, a Zanzibár élő koncertjére táncolhat és tombolhat. A tartalmas nap nélkülözhetetlen zárása, a tűzijáték lesz, este 21:00-kor.

Ha a programok széles skálája felkeltette érdeklődésed, akkor ott a helyed, most szombaton, Balsán!

Jó szórakozást kíván: a Halcatraz Team!