Wizard Pink Braid 0,13mm 150m - Wizard Pink Fonott Pergető Zsinór

3 990,00 Ft / Tek
Egység ár:
1 Méter = 26,60 Ft
Nincs raktáron


Wizard Pink Braid 0,13mm 150m - Wizard Pink Fonott Pergető Zsinór
A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy teljesen új csajos széria, a Wizard Pink! Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. A bothoz a Pink szérián belül, orsó is elérhető, sőt, Pink zsinór is, hogy teljes legyen a szett!
Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét. A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.
Fluo pink kivitel, mely az éjjeli, rossz látási viszonyok közötti pergetés és horgászat plusz támpontja lehet, könnyedebb láthatósága miatt. A zsinórhoz passzoló színben kapható orsó, és bot is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében. Ajándéknak is tökéletes termék.
  • Pink
  • Átmérő: 0,13 mm
  • Szakítószilárdság: 7,43 kg
  • Kiszerelés: 150 méter

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Átmérő 0,13 mm
wizard-136-20220628111819 Gyártó Wizard
noi-horgaszfelszerelesek-548-20220926105241 Legnépszerűbb termékeink Női Horgászfelszerelések
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!