Korda Polar Salopettes Olive Méret: 3XL - Korda Polár Kantáros Horgász Nadrág

47 990,00 Ft / db
Nincs raktáron


Korda Polar Salopettes Olive Méret: 3XL - Korda Polár Kantáros Horgász Nadrág
A Korda Polar Overál tökéletes megoldás azoknak a pontyhorgászoknak, akik stílust és funkcionalitást egyaránt igényelnek hideg időjárási körülmények között. Ezek az overálok a részletekre való odafigyeléssel készültek. Úgy tervezték, hogy melegen, szárazon és kényelmesen tartsa Önt a legzordabb körülmények között is.
Vízlepergető szövetből készültek, amely páratlan védelmet nyújt legrosszabb időjárási körülményekkel szemben is: mondj viszlátot a hideg téli reggeleknek. Az anyag gyorsan szárad, így kényelmes és száraz marad még a váratlan és nagy esőzések esetén is. A vastag polár gyapjú bélés melegen tart és kiváló szigetelést biztosít anélkül, hogy plusz tömeget cipelnél. Kényelmes viselet marad függetlenül attól, hogy milyen alacsonyra esik a hőmérséklet. Ezen kívül, ezek az overálok magas első és hátsó résszel rendelkeznek, hogy melegen tartsák a törzset és védve legyenek az időjárás viszontagságaitól és megakadályozzák a huzat beáramlását.
A tökéletes illeszkedés elérése érdekében az állítható vállpántok gondoskodnak arról, hogy az overál a helyén maradjon a horgászat során. Míg az állítható nyíláson a lábon megkönnyítik a le és felvételüket, akár csizmát, akár sportcipót visel. Az overál cipzáras zsebekkel szerelt a mellkason és oldalt is, amelyek kényelmes tárolási lehetőséget kínálnak a legfontosabb dolgok számára és segítenek mindent könnyedén elérhetővé helyen tartani. Ezeket az overálokat háromszoros varrással erősítették és megtettek mindent, hogy ellenálljanak a kiemelt terhelési pontokon a hosszú élettartam és megbízhatóság érdekében.
  • Sötét oliva zöld színben kapható
  • S-4XL méretekben

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Méret 3XL
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!