Daiwa PX Hybrid Swimbaits 180 Ghost Lime

9 190,00 Ft / db
Nem rendelhető


Daiwa PX Hybrid Swimbaits 180 Ghost Lime

A DAIWA új Prorex Hybrid Swimbaitje a legmagasabb minőséget, a fogások sikerét optimális ár-teljesítmény arány mellett kínálja.

A csali mozgása kitűnő, élő halra emlékeztető - folyamatos húzás során azonban időről időre hasát felvillantva oldalra kitör, ezzel sérült táplálék halat imitál. A Prorex Hybrid Swimbait teljesen horgászatra készen, horgozva kerül forgalomba - a csomagolásból kivéve azonnal használható. A hátsó hármashorog közvetlenül a 60 librás (27kg) acéldrótra van rögzítve azért, mert kapitális halak fárasztása során előfordul, hogy a drót a kulcskarikába befűződve megnyitja azt, a hal pedig leakad. A fejet kifejezetten úgy terveztük, hogy ne törhessen el az akár kapitális halak (csuka, harcsa, süllő) nagy erejű kapásának hatására és fárasztás során sem. A Prorex Hybrid Swimbait alkalmas lassútól nagyon gyors csalivezetésig (2,5km/h - 5km/h), nagy sebességnél is megtartja stabilitását.

A csendes (csörgő nélküli) konstrukció különösen sokak által horgászott vizeken lehet a halfogás szempontjából döntő előny!

A nagy színválasztékból szinte mindenféle vízre találhatunk megfelelőt. Ha számos csukafárasztás után a gumitest már cserére szorul, a fejbe illőtartalék gumitestek kedvező áron kaphatók - speciális kiképzésének köszönhetően a gumitest pontosan illeszkedik, elcsúszás mentesen beragasztható a fejbe (mi a Loctite 406 típusú ragasztót ajánljuk).

  • Súly: 50 gramm
  • Hossz: 18 cm
  • Merülési mélység: 2.0 méter

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Csali hossz (cm) 18
daiwa-5212 Gyártó Daiwa
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Zoltán Sándor
2022-09-11 20:50
Nagyon gyors volt a kiszállítás
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!