Frenetic Fat Fish 60 gramm Clas - Frenetic Plasztik Csali

2 390,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Frenetic Fat Fish 60 gramm Clas - Frenetic Plasztik Csali
Innovatív termék a Frenetic kínálatából ragadozóhalak pergetésére kifejlesztve. Acél csontváza ólomba van öntve, ami TPE gumi anyag köntösben kapott helyet. A TPE anyag a szilikonhoz hasonlóan néz ki. Mozgása a szilikonhoz hasonlít, csak modernebb és rugalmasabb. Minden darab kézzel festve kerül forgalomba. Egyedileg festve ecsettel, fújva és stampedlizve. Nagyobb mérete kitűnő vertikális harcsázásra, kisebb méretével pedig pergetéshez készült. A TPE anyag nem összerakandó más gumikkal, mert előfordulhat, hogy elolvasztják vagy összefogják egymást. A tárolását műanyag dobozban egyesével elkülönítve ajánljuk!
Ezt a FRENETIC csalit elsődlegesen harcsára javasoljuk. A maga 60 grammjával egy igazi nagyágyú, mellyel a mély gödröket is könnyen meghorgászhatjuk. Kétféle módon juttathatjuk el ezt a műcsalinkat a kívánt helyére. A hagyományos módon dobhatjuk. Miután FatFishünk koppant a fenéken, kezdjük el orsónkkal betekerni. A tökéletes ólomelosztásnak köszönhetően érezni fogjuk, hogy a csalink függőleges helyzetét megőrzi de mégis igen heves mozgást végez. Így hívja fel magára a harcsa figyelmét habár a tesztelések során csukát is fogtunk vele.
Amennyiben változtatjuk a betekerésnek a sebességét úgy változtatjuk az előttünk lévő vízterület faggatását. A másik módszer az utóbbi időszakban elterjedt úgynevezett vertikális horgászmódszer. Ehhez bizony csónakra is szükségünk van. Onnan engedjük le a fenékre a FatFisht aztán megemeljük újra visszaejtjük ezt a mozdulatsort ismételgetjük és így pásztázzuk az alattunk elterülő vízterületet. Itt is érezni fogjuk milyen aktívan dolgozik a csalink.
  • Hajlítható farokkal, hogy lehessen kisérletezni a mozgásával.
  • Hármashorgokkal szerelve
  • Súly: 60 gramm
  • Hossz: 81 mm
  • Több színben elérhető

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
frenetic-712-20211004155530 Gyártó Frenetic
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!