Minn Kota Elektromos Csónakmotor Endura 40LB C2 91cm

117 990,00 Ft / db
Nem rendelhető


Minn Kota Elektromos Csónakmotor Endura 40LB C2 91cm

Az "Endura" névvel illetett modellek a kitartás és a teljesítőképesség szimbólumai. Ezen motorok rendkívüli megbízhatóságukról és valamennyi csónaktulajdonos számára elérhető árukról tettek tanúbizonyságot. A horgászok számára ideális motor, mely szélcsend esetén illetve a különböző szabadidős tevékenységek során segíti a vitorlás hajókat is. A "Cool Power" technika csak úgy mint a többi MINN KOTA motorok esetében alaptartozék.

Valamennyi Endura modell 5 előre és 3 hátramenet fokozattal rendelkezik. Ezen motorok újfajta billentő mechanikájú motorrögzítő szerkezete az eddigi modellekénél szélesebb és mélyebb, melynek köszönhetően a különösen erős fartükörrel rendelkező csónakok esetében is kiválóan alkalmazható. A motorrögzítő szerkezet törésálló poliamid-composit anyagból, UV álló kivitelben készül. A motorrögzítő szerkezeten található újfajta biztosításoldó emelőkar segítségével a motor egyetlen kézmozdulattal megemelhető.

A MINN KOTA külső elektromotorok törhetetlen composite törzzsel készültek, amelyek a fémekkel ellentétben nem rozsdásodnak és a mederfenék érintésekor nem törnek ill. deformálódnak, csupán hajlanak. Ennek ellenére olyannyira merevek, hogy az üzemelés során egyáltalán nem vibrál. Valamennyi Endura modell 15 cm-rel meghosszabbítható teleszkópos fogantyúval rendelkezik.

  • Teljesítmény: 40 Lb
  • Hossz: 91 cm
  • Súly: 6,0 kg
  • Ajánlott maximális csónak súly: 1100 kg
  • 12 Voltos rendszer
  • Sebesség: 5 előre, 3 hátra

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
minn-kota-293-20191125135300 Gyártó Minn Kota
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!