Gamakatsu Allround Spade End A1 PTFE Barbless Méret: 12 - Gamakatsu Szakáll Nélküli Lapkás Feeder Horog

1 290,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 129,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Gamakatsu Allround Spade End A1 PTFE Barbless Méret: 12 - Gamakatsu Szakáll Nélküli Lapkás Feeder Horog

A Gamakatsu feeder horgok kiváló minőségű, megbízható és népszerű horgok a feeder horgászat területén. Ezek a horgok a japán Gamakatsu cég által gyártott termékek, és a kifinomult tervezésüknek és kivitelezésüknek köszönhetően kiváló teljesítményt nyújtanak a feeder horgászoknak.

Anyag és kialakítás:

A Gamakatsu feeder horgokat kiváló minőségű szénacélból vagy speciális ötvözetekből készítik. A horgok rendkívül élesek és tartósak. A kiváló minőségű anyagoknak és kialakításnak köszönhetően a horgok ellenállnak a kopásnak és a deformációnak.

Élesség:

A Gamakatsu horgokat híres élességük miatt ismerik el nemzetközi szinten a horgászok. Ez az élesség biztosítja, hogy a horog könnyen behatoljon a hal szájába, és hatékonyan megtartsa azt.

Formatervezés:

A feeder horgok kialakítása speciális és a feeder horgászat igényeinek megfelelően történik. Általában laposabb, széles horogszárakkal rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan tartósítsák az etetőanyagot és a csalit. A horogszár hossza és vastagsága is a célnak megfelelően van kialakítva.

Bevonat:

A horgok teflon bevonattal vannak ellátva a jobb tartósság és a rozsdamentesség érdekében. Ez a bevonat segíti a horgokat abban, hogy hosszabb ideig megőrizzék élességüket és kinézetüket.

Méret és felhasználás:

A Gamakatsu feeder horgokat különböző méretekben és típusokban gyártják, hogy kielégítsék a különböző horgászati körülményeket és igényeket. A kisebb méretű horgok ideálisak lehetnek keszegfélék, míg a nagyobb méretűek a pontyok számára.

2024-ben kerül piacra a Gamakatsu Allround Spade A1 PTFE Barbless horogcsalád. Fontos megjegyezni, hogy a Gamakatsu folyamatosan fejleszti termékeit, így érdemes tájékozódni a legfrissebb modellekről és típusokról, hogy a legmegfelelőbb horgot választhasd ki a számodra fontos horgászati körülményekhez.

  • Kiszerelés: 10 db/csomag
  • Méret: 12
  • PTFE bevonat

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
gamakatsu-5211 Gyártó Gamakatsu
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!