-27%

Feeder Szett - Carp Expert Smart Feeder Duplabotos Feeder Szett Rodpoddal 3,90m

57 590,00 Ft / Csom
Akciós ár:
41 990,00 Ft / Csom
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2023. szeptember 9. és 2024. április 28. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Feeder Szett - Carp Expert Smart Feeder Duplabotos Feeder Szett Rodpoddal 3,90m
A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe.Ezt a termékkört bővíti Dupla Feeder szettünk is, mely egy praktikus rodpoddal is kiegészült, ami különféle terepviszonyok között is megfelelő megoldást ad a bevetett botok elhelyezésére.
Szettünk tartalmaz 2 kiváló CXP Smart Feeder feeder horgászbotot, melynek anyaga jó minőségű Fine Composite, melynek hála, akár a kezdeti hibákat is jól tolerálja. Tökéletesen alkalmas bányatavak, holtágak, kisebb vízfelületek finomszerelékes vagy methodos horgászatára, de akár folyóvízi fenekezésre is, ahol a sodrás megengedi kisebb tömegű végszerelékek használatát. Választható 360-as és 390-es változatban, az adott szituációkhoz tökéletesen alkalmazkodva.

A legújabb Advancer szériát nem csak a feederezéssel ismerkedőknek ajánljuk! A nagy népszerűségnek örvendő Carp Expert széria kínálata egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező orsóval bővült, mely küllemében és felépítésében is ideális választássá teszi. A beépített 3+1 db csapágy sima futást kölcsönöz az orsónak. Ultrakönnyű grafit anyagának köszönhetően még a hosszabb horgászatok során sem fáradunk el használata közben. Kiegyensúlyozott rotorja 4,7:1 áttételű, mely könnyed zsinórcsévélést biztosít, A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre. Kifogástalan fékrendszere és megbízhatósága mellett, rendkívül kedvező árával hívja fel magára a figyelmet. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik egy univerzálisan, sokféle horgászmódszerhez felhasználható nyeletőfékes orsót keresnek.

Nem csak egy kezdő horgász örülhet egy jól eltalált aprócikkes szettnek. Bárkinek nagy könnyebbséget jelent, ha összeállítják milyen kiegészítők szükségesek feltétlen egy rapid békéshalas horgászathoz. Ha ehhez még a megfelelő csalik is társulnak, akkor az már több a jónál, így egy aprócikkes összeállítás is része csomagunknak.
A Carp Expert Rapid All-in Feeder kiegészítő szett az alábbi összetevőkből áll:
  • 2 féle gumikukorica + 1 féle gumi pellet
  • Erős pontyozó forgók és gyorskapcsok
  • Többféle méretű praktikus gumikúp és gubancgátló
  • Gumigyöngyök
  • Finomszerelékes feeder gyorskapcsok
  • Csalitüskék
  • Csalifúró és fűzőtű
Az aprócikkek mellett 2 csomag előre elkészített csalitüskés method előke és egy többféle méretet tartalmazó method kosár válogatás is a Feeder szett része. Gondoskodva a horgászat alapkövetelményeiről és a halak maximális védelméről, egy praktikus Kamasaki pontymatrac, egy teleszkópos merítőháló is került a csomagba, ezáltal ténylegesen egy komplett felszerelést alkotva. Sőt, egy Kamasaki digitális mérleg is jár a szetthez. Akár kezdő pecásoknak vagy szuper ár-érték arányú szettet keresőknek is kiváló alternatíva.
A szett teljes tartalma:
  • 2x Carp Expert Smart Feeder 40-80 g bot 3,6 vagy 3,9 méteres hosszban
  • 2x Smart Runner 60 orsó
  • 1x Kamasaki fekete rodpod
  • 1x Kamasaki Super Compact merítőháló
  • 1x Kamasaki digitális mérleg
  • 1x Kamasaki pontymatrac
  • 2x 200m ET Power Method Feeder zsinór
  • 2x CH Round Carp csalitüskés method előke
  • 1x Carp Expert Rapid All-In Feeder kiegészítő szett dobozzal
  • + Carp Hunter Method Flat Mini kosár válogatás többféle méretben

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
carp-expert-228-20180621120419 Gyártó Carp Expert
extrem-akciok-258-20220923123156 Legnépszerűbb termékeink Extrém Akciók
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Marozs József
2024-04-11 10:14
Antal László
2024-03-29 19:24
Piedl Hajnalka
2023-08-23 16:10
Hatvaniné Fischer Anna
2023-08-03 19:35
Balogh Áron
2023-03-01 13:50
A szett rendelésekor ajándék választási lehetőséget kaptam viszont csalódtam picit mikor láttam hogy csak női pólók és kulcstartó közül lehetett választani. Azt gondoltam lehet választani egy bizonyos terméket rendelési összeg nagyságától mérten
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!