Csak online
-31%

Carp Expert Smart Dupla Bojlis Szett Rodpoddal 3,90m - Carp Expert Bojlis Szett

66 930,00 Ft / Csom
Akciós ár:
45 990,00 Ft / Csom
Nincs raktáron


Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. március 2. és 2024. július 20. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Carp Expert Smart Dupla Bojlis Szett Rodpoddal 3,90m - Carp Expert Bojlis Szett
A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe. Ezt a termékkört bővíti Smart Dupla Bojlis szettünk is, mely egy praktikus rodpoddal is kiegészült, ami különféle terepviszonyok között is megfelelő megoldást ad a bevetett botok elhelyezésére.
Szettünk tartalmaz 2 darab CXP Smart Boilie LC botot, ami a jó minőségű IM5-ös Carbon keverék anyagnak, a nagyméretű, kopásálló SIC gyűrűknek köszönhetően egy olyan elérhető kategóriájú botot ad a horgászok kezébe, mellyel a kritikus 100 méter körüli távolságok már elérhetőnek tűnnek. Sőt, ezeken a modelleken az alsó keverőgyűrű is 50-es méretű, mely garantáltan elősegíti egy jól megválasztott orsóval a legnagyobb távolságok leküzdését.
A botokhoz tökéletesen passzol a nyeletőfékes orsó, mely küllemében és felépítésében is ideális választássá teszi. A orsóház anyaga jelen esetben grafit, ahogy a hozzá járó dob is, így az orsó súlyára nem lehet panasz. Hajtókarja kellően erős, stabil fogást biztosít. Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról. Az orsókhoz természetesenen 2x300 méter CarpExpert UV pontyozó zsinór is tartozék.
A kapások jelzéséért 2 darab Smart Bite Alarm elektromos kapásjelző fog gondoskodni, melyeket kiegészítettünk zsinórfeszítő swingerekkel és természetesen egy Kamasaki bottartó állvány is van a csomagban, mely sokféle partviszonyhoz megoldást nyújt. A horgászat alapkövetelménye a merítőháló megléte, így jó szolgálatot fog tenni a szetthez járó pontyozó merítőháló, mely a pontyok és amurok megfogása során is tökéletes alkalmatosság lesz. A szett részét képezi egy Rapid előketartó is kiegészítőkkel, amiben alapból 5 darab hajszálelőkével megkötött, horogbefordítóval és gubancgátlóval szerelt előke is, mely bojlikkal, kukoricával és egyéb fűzött csalikkal is alkalmazható.
  • 2 db Carp Expert Smart Boilie LC 3 részes bot 3,6 vagy 3,9 m hosszban
  • 2 db Nyeletőfékes orsó (Az orsók márkája és mérete eltérhet a képen láthatótól)
  • 1 db Rodpod
  • 2 db Carp Expert Smart Alarm elektromos kapásjelző
  • 2 db Swinger
  • 2x300m Carp Expert UV zsinór
  • Kamasaki Super ALU merítőháló
  • Carp Expert Rapid előketartó horgokkal és kiegészítőkkel

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
carp-expert-228-20180621120419 Gyártó Carp Expert
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Horváth Tamás
2024-06-23 17:37
Nagyfejő Zsolt
2024-02-26 17:05
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!