Kamasaki New Thunder Combo - Kamasaki Teleszkópos Horgász Szett

35 990,00 Ft / Csom
Nincs raktáron

- + Csom

Kamasaki New Thunder Combo - Kamasaki Teleszkópos Horgász Szett
 
Egy rendkívül hasznos és változatos horgászeszközöket, valamint kiegészítőket, aprócikkeket tartalmazó összeállítást készítettünk, amely egy teljesen komplett felszerelést ad akár a kezdő horgászok kezébe, mindenre felkészülve. A komplett felszereléshez 2 darab 350 cm-es, kiváló szállítási tulajdonságokkal rendelkező Thunder teleszkópos bot tartozik. mely egyaránt megfelel a fenekező és úszós horgászat kipróbálásához is. Kompozit anyaga igazán jól tűri a kezdeti nehézségeket is.
 
A botokhoz 2 darab Thunder RD 5000-es hátsófékes orsó tartozik, melyek előre fel vannak töltve zsinórral, így ezzel sem kell foglakozni már a horgászat előtt. A kapások jelzéséért 2 darab elektromos kapásjelző fog gondoskodni, melyeket kiegészítettünk zsinórfeszítő swingerekkel és természetesen a menetes leszúrók is tartozékok, plusz 2 darab hátsó villás leszúró, a legstabilabb tartásért. 2 darab előre elkészített horoggal szerelt fenekező készség is a csomag része, de a saját szerelékes elképzelések is megvalósíthatóak, mivel egy 100 darabos aprócikk készlet is csomagunk része.
 
A horgászat alapkövetelménye a merítőháló megléte is, így jó szolgálatot fog tenni a szetthez járó összecsukható merítőháló is, melynek kompakt mérete előnyös lesz szállítás során. A csalizás komfortja végett, egy könnyedén leszúrható csalizó bottarót is raktunk a szetthez, melyben az éppen kivett bot tökéletesen beleilleszthető, majd így megtölthető etetőanyaggal a kosár és a csalizás is egyszerűbb. Utóbbi kettő folyamathoz egy csomag pelletes etetőanyag és egy doboz csemegekukorica is jár ehhez a kombóhoz, amiben minden megtalálható, hogy bele tudjon bárki kóstolni a horgászat világába, egyen szó akár kezdő pecásokról egyaránt. A szett teljes tartalma:
  • 2 darab Kamasaki Thunder 350cm-es 50-100 teleszkópos horgászbot
  • 2 darab Thunder RD 5000 monofil zsinórral töltve
  • 2 darab menetes leszúró, 2 darab elektromos kapásjelzővel, 2 darab swingerrel
  • 2 darab villás hátsó leszúró
  • 2 darab kész szerelék + 100 darabos aprócikk szett
  • 1 darab 180 cm-es merítőháló
  • 1 darab csalizó bottartó
  • 1 csomag Etetőanyag + 1 doboz csemegekukorica

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Majosházi László
2022-05-27 16:09
Harmath Csilla
2022-03-20 19:11
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!