-22%

Carp Hunter Long Cast Bojli Szett - Carp Hunter Long Cast Bojlis Horgász Szett

58 990,00 Ft / Csom
Akciós ár:
45 990,00 Ft / Csom
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 37 490 Ft
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Carp Hunter Long Cast Bojli Szett - Carp Hunter Long Cast Bojlis Horgász Szett

A Carp Hunter széria, kedvelt, kedvező ár-érték aránnyal rendelkező termékei között került be a kínálatba ez a LC bojlis összeállítás, amivel akár egy többnapos nyári horgászat is eszközölhető, de a nyaralás alatti vízparti kikapcsolódásnak is a tökéletes eleme lehet, emellet LC kiviteléből adódóan, a távdobások sikeres kivitelezésének megtanulásához is szuper alternatívát nyújt.

A szett gerincét 2 darab Carp Hunter Classic Longcast Boilie 3 részes 3,6 méteres bot alkotja. Gyűrűi kellően masszívak, markolatuk EVA borítást kapott. 3,5 librás erősségüknek köszönhetően, optimálisan 60 - 100 gramm közötti ólmot érdemes választani hozzájuk, így dobótechnikától függően, kis gyakorlással, könnyedén elérhető velük az akár 80-100 méter feletti távolság is. A botokhoz 2 darab nyeletőfékes orsó tartozik, 60-as kellően nagy méretben, a megfelelő dobások kivitelezhetősége miatt. Az orsók nyeletőféke jó szolgálatot fog tenni az éjszakai pecákon is.
 
Az orsókhoz 2x300 méter ET Specialist Carp zsinór is tartozék. Egy bojlis összeállítás 2 bottal, nem lenne teljes bottartó nélkül, ezt az űrt a fém, Fekete Basic Rod Pod tölti be, mely egy kompakt kivitelű 4 lábas állvány, kiváló alkalmatosság az összeszerelt 2 készséghez. A bojlis horgászat komfortja, a nyeletőfékes orsók használata mellett, nem maximális elektromos kapásjelzők nélkül, ez is jár a szetthez. 2 darab jelző is a csomag része (plusz 2 hátsó U alakú bottartó), a hozzá passzoló ECO swingerekkel, hogy az ejtős kapásokról se kelljen lemondani az éjjeli horgászat alatt se. Bojlis szett révén, a használattól függően, nagyobb pontyokra is lehet számítani, így jó szolgálatot fog tenni a szetthez járó összecsukható merítőháló is, melynek kompakt mérete előnyös lesz szállítás során.
 
Mindent összevetve, egy rendkívül kedvező ár-érték arányú szett, tapasztalattól függetlenül ajánlott minden horgász részére, akár kezdőknek is tökéletes alternatíva, hogy belekóstoljanak a bojlizás élményeibe.
 
A szett teljes tartalma:
  • 2 darab Carp Hunter Long Cast 3 részes 3,5 lbs 360cm-es bojlis bot
  • 2 darab nyeletőfékes orsó (az orsó a készlet függvényében eltérhet)
  • 2x300 méter Specialist Carp monofil pontyozó zsinór vagy 4x150 méter 0,30 mm
  • 1 fekete rod-pod bottartó állvány
  • 2 darab elektromos kapásjelző
  • 2 darab bottartó villa
  • 2 darab kapásjelző swinger
  • 1 darab teleszkópos pontyozó merítőháló

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
energofish-8832 Gyártó Energofish
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Bihari Judit
2022-09-11 20:50
Pál Mórocz
2022-05-15 15:50
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!