Kamasaki Tavaszi Dupla Pontyozó Horgász Szett - Kamasaki Super Carp Bot + Super Runner 6000 Orsó Kiegészítőkkel

45 320,00 Ft / Csom
Nem rendelhető


Kamasaki Tavaszi Dupla Pontyozó Horgász Szett - Kamasaki Super Carp Bot + Super Runner 6000 Orsó Kiegészítőkkel
 
A tavaszi időszak sokaknál egyenlő az új horgász szezon kezdetével, így ez az idő sem maradhat el kedvező összeállítások nélkül. Egy rendkívül hasznos és változatos pontyozó horgászeszközöket, valamint kiegészítőket, aprócikkeket tartalmazó összeállítást készítettünk, amely egy teljesen komplett felszerelést ad akár a kezdő horgászok kezébe, mindenre felkészülve. 
 
A szett gerincét 2 darab 3 részes bojlis pálca alkotja. A mai modern nagyhalas pontyhorgászat, megannyi horgászcikkel, csalival, sokakat kíváncsiságra térít, de óckódva nyúlnak bele a botválasztásba. Az Ő számukra tökéletes variáns a Super Carp 3,6 méteres bojlis botja. Kedvező ár-érték arányú széria, mely kipróbálási lehetőséget ad a bojlizáshoz, nagyhalas horgászattal való ismerkedéshez. A bot kellően gerinces, ám mégis rugalmas. Anyagának köszönhetően az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, bizonyos mértékig. 3,5 librás dobósúlya és EVA markolata miatt, a távdobások kipróbálásához, megtanulásához is megfelelő alternatíva, természetesen egy méretben hozzáillő 5-8000-es orsóval. Nyeletőfékes orsók és elektromos jelzők használata javasolt hozzá, mert a nagy pontyok becserkészése néha időigényes, és a kapás bármikor bekövetkezhet, nem érdemes lemaradni életünk haláról.
 
Utóbbi 2 szegmens is természetesen a csomag része, 2 darab Kamasaki Super Runner 6000-es nyeletőfékes orsó és 2 darab elektromos kapásjelző kíséretében. A 2 darab orsóhoz természetesen zsinórt is mellékeltünk, 0,25-ös méretben, mely az általános pontyhorgászat mindent területére tökéletes választást ad. Aprócikkekből se lehet hiányérzet, mivel a kapásjelzők mellé, raktunk bele 2 darab swingert, plusz a szerelékek elkészítéséhez egy Kamasaki Classic aprócikk szett és egy előre elkészíett CH Classic Boilie Rig is tartozék, melyre tökéletes alternatíva lesz felrakni csaliként a Benzár 20 mm-es Turbo bojliját. Gondoskodva a horgászat alapkövetelményeiről és a halak maximális védelméről, egy Septocarp szájfertőtlenítő és egy praktikus Kamasaki pontymatrac is került a csomagba, ezáltal ténylegesen egy komplett felszerelést alkotva.
 
A szett teljes tartalma:
  • 2 darab Kamasaki Super Carp 3,6m 3,5 lbs 3 részes bot
  • Kamasaki Super Classic Carp aprócikk szett
  • 2 darab Kamasaki Super Runner 60 nyeletőfékes orsó 0,25-ös monofil zsinórral
  • Carp Hunter Classic Boilie Rig előke
  • 2 darab elektromos kapásjelző
  • 2 darab Eco swinger
  • Benzár Turbo Boilie 250g
  • Carp Expert Septocarp szájfertőtlenítő
  • Kamasaki pontymatrac 100x60 cm

Kapcsolódó termékek

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!