Korda Compac Spooling Bucket - Korda Zsinórfeltöltő Vödör

10 990,00 Ft / db
Nincs raktáron


Korda Compac Spooling Bucket - Korda Zsinórfeltöltő Vödör
A Compac zsinórfeltöltő vödröt úgy tervezték, hogy az orsók újracsévélése a lehető legkönnyebb legyen. A 9 literes vödör egy kétrészes, eltávolítható rúddal rendelkezik, amelyre a zsinórtekercset rögzítheti. A behelyezés után a rúd a vödör belsejében lévő két formázott klipszbe illeszkedik, és az orsót a zsinórral az optimális újracsévélési pozícióban tartja.
Az zsinórfeltöltő vödröt úgy tervezték, hogy segítse a főzsinór következetes felöltését azáltal, hogy a teljes újracsévélési folyamat során megfelelően nedvesen tartja azt, és ezáltal csökkenti a zsinórcsavarodás kockázatát. Ez a termék nem csak a zsinór felcsévélését könnyíti meg, hanem szabványos vizes vödörként is használható a szerelékek kiegyensúlyozásához és a halak nedvesen tartásához a parton.
A vödör tartós, hegesztett PVC-szövetből készült mely anyag biztosítja a tartósságot, a megerősített fogantyúk pedig megkönnyítik a szállítást a parton felfelé és lefelé. Amikor nincs használatban, a vödör laposra hajtható a könnyű tárolás és szállítás érdekében. A Compac Luggage magas minőségű szövetek és katonai minőségű alkatrészek felhasználásával készül, így egy szervezett, erős, könnyű és tartós poggyászrendszer jön létre.
  • Méret: 21cm × 24cm / 9 literes kapacitás

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Klein Miklós
2023-10-24 18:15
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!