Ülőkés Láda Energo Team Belső Tárolókkal 23x35x38cm

7 490,00 Ft / db
Nem rendelhető


Ülőkés Láda Energo Team Belső Tárolókkal 23x35x38cm

Az Energofish kínálata ismét egy hasznos darabbal bővült. A Fishing Box-ok széles választéka mellé most egy olyan horgászláda került, mely nemcsak jól pakolható és tágas, hanem a horgászat során ülhetünk is rajta! Ami a legfontosabb: teherbírása 100 KG!!! Ez a doboz nem csak gyermekek részére jelent ülő ládát is egyben. Tökéletesen elbírja, akár egy felnőtt férfi tömegét is. Anyaga nagy teherbírású, ám mégsem törős műanyag.

Két fő részből tevődik össze:
A felső rész két csatját lehajtva egy olyan belső tárul elénk, mely tökéletesen megfelel aprócikkeink elrendezéséhez.
A doboz tetejében 4 db lehajtható kis rész van, melyből mindegyik egy különálló kis dobozként funkcionál. Nagyon stabilan tartják apróságainkat, jól tudunk rendezkedni bennük.
A fakk alsó része egy, már jól ismert, lemezekkel rekeszelhető tér, mely szintén aprócikkek, kiegészítők tárolására szolgál, mélysége 7 cm.

A tetőt visszahajtva és a csatokat visszapattintva betekinthetünk a doboz aljába, melyet már csak 1 db csat véd a kinyílástól. Itt egy hatalmas üres térrel találkozunk, melybe bármit bepakolhatunk. Legyen szó csúzliról, mérlegről, zsákos haltartóról, etetőanyagról, szinte bármit jól tárolhatunk és szállíthatunk itt. Hogy a szállítás igazán kényelmes legyen, egy felcsatolható vállpántot is adunk a dobozhoz, mely az oldalán lévő lehetőséghez egy mozdulattal rögzíthető és a csatok segítségével a megfelelő hosszra beállítható. Kényelmi extraként kapunk egy kis párnázott ülő felületet is, melyet adott esetben akár a doboz tetejére fel is ragaszthatunk.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
energofish-8832 Gyártó Energofish
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Virizlainé Rigó Henrietta
2020-06-03 13:46
Apatoczky Eszter
2019-06-04 21:25
Bűdi Gyula
2019-04-25 20:13
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!