Korda Compac Duffle 30 - Korda Vízálló Táska

25 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Korda Compac Duffle 30 - Korda Vízálló Táska
A Compac Duffle 30 egy kiváló minőségű PVC anyagból készült cső alakú táska, amely hihetetlenül tartós anyagú és nem mellesleg vízálló is. Ezt a táskát úgy tervezték, hogy ellenálljon mindenféle szélsőséges körülménynek, így tökéletes választás a parti élethez és bárkihez, akinek megbízható táskára van szüksége, hogy biztonságban és szárazon tartsa a holmiját.
A Duffle 30 egyik kiemelkedő jellemzője a vízhatlan roll top záródás. Ez az innovatív kialakítás biztosítja, hogy a táska teljesen zárt legyen, így a felszerelésed biztonságban marad a víztől, portól és egyéb nemkívánatos dolgoktól, pl. bogarak. A széles nyílásnak köszönhetően teljesen megpakolva is könnyen hozzáférhet a holmijához.
A táska levehető vállpánttal is rendelkezik, ami megkönnyíti a hordozást. Míg a dupla fogantyú és a megerősített hordozófogantyúk további lehetőségeket is biztosítanak a táska kényelmes és biztonságos hordozásához vagy elpakolásához. Egy másik nagyszerű tulajdonsága a letörölhető felület, amely megkönnyíti a tisztítást és karbantartást. Akár egy gyors éjszakai kirándulásra, akár egy hétre a tengerentúlra utazik. Ha végzett, gyorsan letörölheti a táskát egy nedves ruhával, és úgy néz ki, mintha új lenne.
A 30 literes kapacitással a Compac Duffle 30 tökéletes méret a hosszabb túrákhoz és az egy éjszakás kirándulásokhoz egyaránt. Elég tágas ahhoz, hogy minden lényeges dolgot elférjen benne, ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy elférjen a talicskán vagy az autó lábterében. Összességében a Duffle 30 egy megbízható és sokoldalú táska, amely tartósnak készült. Tartós konstrukciója, vízhatlan záródása és kényelmes funkciói miatt kiváló választás mindenkinek, akinek kiváló minőségű felszereléstáskára van szüksége. A Compac poggyászok prémium szövetek és katonai minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek, így egy erős, könnyű és tartós poggyászrendszer jön létre.
  • 30 liter űrtartalom: 50cm x 30cm x 30cm
  • *Nem vízbe merítésre tervezték.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!