Carp Expert Lebegő Mérlegelő - Carp Expert Mérlegelő

15 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Carp Expert Lebegő Mérlegelő - Carp Expert Mérlegelő
A Carp Expert alapvető halvédelmi eszközeit felvonultató sorozat egyik részese ez a nagy méretű kedvező árú mérlegelő, ami alkalmas ellenfeleink biztonságos vízben tartására is, egy szép fotó vagy a versenyeken való életben tartás idejéig.
A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket és mérlegelőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.
A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ebben a lebegő mérlegelőben a hal vízben tartható és a 2 lebegést biztosító peremnek köszönhetően az eszköz jól látható és komfortos helyet biztosít a benne tárolt halaknak. Mérete a kapitális halakhoz is megfelelő. Hossza 105 cm, méysége és szélessége pedig 40 cm. Az alsó része hálós kialakítású, így a halak fotózása és partra segítése után, rendkívül gyorsan szárítható. Azon pontyhorgászainknak ajánljuk, akik egy kedvező árfekvésű mérlegelőre vágynak.
  • Méret: 105x40x40 cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
carp-expert-228-20180621120419 Gyártó Carp Expert
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!