Pontybölcső Carp Expert Comfort 120x80x40cm

21 990,00 Ft / db
Nem rendelhető


Pontybölcső Carp Expert Comfort 120x80x40cm

A halak védelmének lépései a szakáll nélküli horog, a kíméletes fárasztás a szájfertőtlenítő és nem utolsó sorban a pontymatracok, bölcsők használata.

A hagyományos pontymatracok is komoly előrelépést jelentettek ebből a szempontból, hiszen megfelelő nedvesítés mellett megóvták a halak nyálkarétegét és a szivacsos anyagnak köszönhetően nem verték össze magukat.

Ezt új szintre emeli a Carp Expert Comfort pontybölcső, mely az alábbi tulajdonságaival vívja ki a horgászok elismerését és a halak nem hallatszó köszönetét:

  • Keretének felső magassága 40 cm! Ez tökéletes magasság ahhoz, hogy mellé térdelve, vagy guggolva kényelmesen elvégezhessük a horogszabadítást és a fertőtlenítést. A fotózáshoz kényelmes belőle kivenni a halat, és biztonságban is tarthatjuk, mivel, ha mégis kiugrana a kezünkből, közvetlen alatta ott van a bölcső, így nem esik nagyot, csak szépen belesimul a bölcső aljába.
  • Hatalmas méretekkel rendelkezik! 120 cm hosszú és 80 cm széles, így a világ legnagyobb pontya, de a kisebbekből 2-3 is elfér benne kényelmesen, akár egy fotó erejéig. Váza 25 mm átmérőjű, könnyű, ám mégis nagyon erős fém cső váz. Összecsukható, így könnyen szállítható. Összecsukott méretei: 60x80x18 cm.
  • Felső kerete párnázott borítással rendelkezik, így nem ütjük meg a halat, egy-egy esetlen mozdulat alkalmával. Gyöngyvászon alja és borítása gyorsan szárad, strapabíró. Az alj két végén hálós anyagban végződik, így ki tud folyni belőle a felesleges víz. Varrásai erősek és strapabíróak.
  • Mérete: 120x80x40cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
energofish-8832 Gyártó Energofish
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Dr. Varju Lóránt
2019-12-22 14:41
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!