Wizard MXT Karbon Gumírozott Pergető Merítőháló Méret: S - Wizard Carbon Merítőszák Street 1000

13 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Wizard MXT Karbon Gumírozott Pergető Merítőháló Méret: S - Wizard Carbon Merítőszák Street 1000
Egy igazán prémium kivitelű és kifejezetten praktikus pergető háló szortiment jelent meg a Wizard termékeink között, amely produktumot minden pergető horgász szívesen fogja használni, legyen szó csónakos vagy igazi cserkelő horgászatról. Az MXT Karbon merítőháló kifejezetten a ragadozóhalakhoz lett tervezve, és ehhez mérten kiváló minőségű anyagokból készült, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. MXT Karbon - Az igazi horgászoknak, akik a legjobbat keresik!
  • Strapabíró kialakítás: Az MXT Karbon ragadozóhalas merítő széria kiváló minőségű és tartós anyagokból készül, így bírni fogja a kemény horgászati körülményeket és a nagyobb halak erejét is.
  • Ragadozóhalas dizájn: A merítőháló kifejezetten ragadozóhalakhoz lett tervezve, és különleges gumírozott hálószövete lehetővé teszi a hatékony hassználatot és a gyors kiemelést. Plusz ezen szövetnek hála, a hármashorgok sem akadnak bele az anyagba. A nyél és fej rész közötti kapcsolat egy nyomással nyitható, így fárasztás közben se lesz nehéz dolgunk!
  • Kényelmes fogás: Az ergonomikus fogantyú kényelmesen illeszkedik a kézbe, így könnyen kezelhető mind a 3 kivitel.
  • A 2 Street modellen egy-egy akasztós fül is helyt kapott, így akár hátizsákra vagy oldaltáskára is felakaszthatóak. (A Street modellel plusz lebegtető kiegészítő is helyt kapott a kereten!)
  • Stabilitás és könnyedség: A merítőháló feje és a nyele is magas minőségű karbonból készült, ami könnyedséget (mind a három háló 0,5 kg körüli súllyal rendelkezik) ad, akár cserkelés során, ahol nem mindegy, mennyi súlyt kell akár kilómétereken át magunkkal cipelni.
  • Praktikus méretválaszték: Az MXT Karbon ragadozóhalas merítőhálót 3 méretekben kínáljuk, így minden ragadozóhalas horgász megtalálhatja a számára megfelelő méretet.
  • Fej: 50x45x40cm
  • Karbon nyél, fej + gumis háló
  • Szállítási méret: 100 cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
wizard-136-20220628111819 Gyártó Wizard
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!