Guru Aventus F1 Landing Net Handle 4,0m+1,0m - Guru Aventus Rakós Merítőnyél

89 990,00 Ft / db
Nem rendelhető


Guru Aventus F1 Landing Net Handle 4,0m+1,0m - Guru Aventus Rakós Merítőnyél
Ez a Guru rakós merítőnyél csúcsminőségű karbonból készül, megerősített illesztésekkel. Ez könnyűvé, erőssé és merevvé teszi bármilyen kombinációban is használjuk. A teljes 5 méteres hossz ideális horgászversenyeken vagy olyan helyzetekben amikor a horgász magasabb parton ül, vagy vízi növényzet található előtte, amin túl kell meríteni. Sok magas szintű versenyen a horgászoknak magabiztosságot ad, ha egy hosszú merítőnyél van a kezükben. Ezzel minden szituációt meg lehet oldani.
A merítőnyél sokoldalúsága abból adódik, hogy két különböző tagon is menettel rendelkezik, amelyek duplán vannak rögzítve minden tagon. Ez lehetőséget ad a horgászok számára, hogy rövidebb és hosszabb, akár 5 méteres merítőnyelet rakjanak össze. Ha könnyű és gyors nyelet szeretnénk, akkor elég az első két tagot összerakni, de ha hosszabb merítő nyél a célra vezető, akkor akár az első három tagot. Ehhez a hosszhoz hozzá tudjuk toldani az 1 méteres toldót is akár. Így egy rendívűl sokoldalúan variálható merítőnyelet kapunk.
Az első menet a második tagon található, dupla erősítéssel, így lehetőségünk van egy nagyobb merítőháló használatához, mivel a nyél ebben a verzióban sokkal merevebb és gyorsabb. A Karbon ezen a tagon a menet keskenyebb átmérővel rendelkezik, így egy stabil, erős és merev nyelet kapunk. Ez a típusú merítőnyél rendkívül népszerű az intenzíven telepített vizeken, ráadásul nagyon hasznos is, hiszen ennél merevebb konstrukciót nehezen tudunk elképzelni, ebből adódóan könnyedén tudunk „manőverezni” a hálóval, ezzel megkönnyítve a víz alatti merítést. Az 1 méteres toldó igazán akkor hasznos, ha ezzel a kombinációval használjuk, hiszen eddig az ehhez hasonló kialakítású nyelek csak rövid 2 tagos kivitelben voltak használhatók, de ezzel a toldóval + 1 méterrel hosszabb nyelet tudunk magunknak összerakni, ami sok esetben előnyt jelenthet.
Az 1 méteres toldó végén egy úszó védő „kupak” található, amely segít megvédeni a merítőnyelet a sérülésektől illetve megakadályozza a szennyeződések bekerülését a nyél belsejébe. Ez a kupak akkor is segít, ha a versenyládát a vízben kell elhelyezzük, hiszen segít fenntartani a merítő nyelet a víz tetején és megakadályozza azt, hogy a merítőnyél belseje megteljen vízzel. A merítő nyél felülete rendkívül sima és csúszós, ettől függetlenül jól kezelhető és nem csúszik ki a horgász kezéből merítés alatt, de gyors kezelést biztosít. A menetek szegecseltek, és dupla erősítést kaptak, így biztosra mehetünk azzal kapcsolatban, hogy rendkívül strapabíróak és tartósak.

Kiváló minőségű, könnyű merítőnyél a Guru kínálatából. Tökéletesen kompatibilis a menete minden Guru és minden más verseny merítőfejjel.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
guru-138-20230309104418 Gyártó Guru
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!