Versus VS-3043ND Horgász Doboz - Füst Színű Mély Doboz

6 490,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Versus VS-3043ND Horgász Doboz - Füst Színű Mély Doboz

Szeretnénk bemutatni a Halcatraz horgász webáruház kínálatában a MEIHO cég által gyártott horgász dobozokat. A Meiho cég egyedülállóan Japánban tervezi és gyártja a magas minőségi elvárásoknak megfelelő horgász dobozait már évtizedek óta. A MEIHO kínálatán belül megkülönböztetünk Meiho és Versus márkanévvel fémjelzett termékeket. A Versus dobozok a horgász ládák zászlóshajója, hiszen csak prémium minőségű termékek kerülnek ki a gyártósorról.

Tudjuk sokatok már ismeri ezt a márkát és tisztában van vele, hogy valóban a minőséget jelenti. Azoknak akik még nem hallottak róla: Egyedülállóan precíz technológiával készülnek Japánban ezek a termékek. Nagyon sok méretben és formában kaphatóak, a legkisebb aprócikk tartótól a komoly horgász ládáig. Mindegyik doboz csodálatosan nyílik és csukódik és ezt tartósan produkálja. A dobozok belső kialakítása is hihetetlenül színvonalas és átgondolt. A legkisebb horgunk, kapcsunk sem fog átcsusszanni a mellette lévő bármelyik rekeszbe bosszúságot okozva ezáltal.

Meggyőződésünk, hogy a termékkel való találkozás abszolút meggyőző. A japán gyártó prémium márkája a Versus ami még a Meiho dobozoknál is magasabb minőséget kínál. Akik már ismerik a márkát azoknak az a jó hírünk, hogy ezentúl sokkal többféle Meiho és Versus terméket tudnak megtekinteni aztán megvásárolni vagy csak párt venni a már meglévőnek.

A Versus műanyag dobozok remek tárolási lehetőséget nyújtanak gumihalaknak, jig fejeknek, és a pergető horgászat kellékeinek. Kiválóan rendszerezhetők aprócikkeink a pergető táskákban, horgász ládákban segítségükkel.

  • Füstös szín
  • Méret: 356x230x50mm
  • Mély kivitel
  • Made in Japan

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
versus-710-20211001165411 Gyártó Versus
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!