Promix Ribbed Method Wafter Mangó 10mm - Promix Bordázott Wafter Csali

1 990,00 Ft / Dob
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Dob

Promix Ribbed Method Wafter Mangó 10mm - Promix Bordázott Wafter Csali
Emlékeztek arra a bizonyos csalira, amit 2022 novemberben már láthattatok a hideg vízi Promix filmben? 3 olyan tulajdonsága is van, ami sok esetben a különbséget tud jelenteni egy kapástalan nap, és egy élménypeca között. Persze ez sem lesz "varázslat", mindössze a fénytörés, az aerodinamika, és a mérethez képest szinte megduplázott felület okozza a sikert.
Ez a csali garantáltan kitűnik majd a fenéken, hiszen a bordázott felületének köszönhetően, bármerről is érkezik a hal a kosárhoz, mindig lesz a csalin olyan felület, ami "világítani" fog a természetes fény visszaverődésének következtében, még több kapáshoz segítve a horgászt.
Szintén a töredezett formának köszönhető, hogy a víz alatt, ahogy a hal szívogatja a táplálékot, kisebb szívóerőnél is a szájában köt ki a csali ezzel is növelve a kapásszámot.
A harmadik előny, hogy a csali pici méretéhez képest a bordákkal jelentősen megnöveltük a felületét. Ez gyorsítja és erősíti a wafterból kioldódó aromákat, csalogatóanyagokat fokozva a halak táplálkozási vágyát.
Természetesen a Promix csalik alaptulajdonságai itt is megmaradtak, mint a precízen beállított felhajtóerő, az intenzív fluo színek, melyek mellett különféle extra attraktorokat is használtak, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, esszenciális olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.
  • Feltűnő duo fluo színekben
  • Egyedi, fogós aromák
  • Attraktorok
  • Tökéletes felhajtóerő

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
promix-318-20200119161132 Gyártó Promix
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Bertalan László
2023-09-10 14:13
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!